Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Τι είπες ρε Μπαλαούρα ; Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία για τα Σκόπια



Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο τα στελέχη αυτής της κυβέρνησης, πετάνε ότι τους έρθει αδιαφορώντας για τις συνέπειες των όσων κάνουν και λένε.

Ξεχνάει ο κύριος Μπαλαούρας ότι αυτή την βλακεία θα την πάρουν οι Σκοπιανοί και θα την κάνουν πρωτοσέλιδο σέρνοντας την σε όλο τον κόσμο και δεν το ξεχνάει απλά δεν έχει συναίσθηση της σοβαρότητας των όσων ξεστομίζει και είναι αδιάφορος για τις αντιδράσεις.

Διαβάζουμε στο protothema.gr

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάβει νέες «φωτιές» στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης 

Πριν ακόμα κοπάσει η κρίση στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για την ονομασία των Σκοπίων, έρχεται σήμερα ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Μάκης Μπαλαούρας να δηλώσει ότι δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο της ονομασίας «Μακεδονία». 

Ο κ. Μπαλαούρας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις εκ μέρους των ΑΝΕΛ, για το θέμα αυτό και την κυβερνητική κρίση που έχει ξεσπάσει σημείωσε: «Μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου