Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας δίνει πάντα πρώτος τα επιδόματα πρόνοιας





Κώστας Βουκελάτος

Τα επιδόματα πρόνοιας είναι για την πλειοψηφία των ατόμων με ειδικές ανάγκες, αναγκαία για να καλύψουν ορισμένες από τις ανάγκες τους, λέω ορισμένες διότι με τέτοια πενιχρά επιδόματα δεν καλύπτονται ούτε τα στοιχειώδη.

Κάθε δίμηνο που γίνονται οι καταβολές των προνοιακών επιδομάτων η αγωνία των ΑΜΕΑ για την είσπραξη του απαραίτητου ποσού ξεκινάει από τις αρχές του μήνα παρότι ημερολογιακά γίνεται μετά τις 10 του εκάστοτε μήνα πληρωμής.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος με ευαισθησία και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικαιούχοι ειδικά σε εποχές κρίσεις, τους τελευταίους μήνες καταβάλει πρώτος το επίδομα γρηγορότερα από κάθε δήμο πανελλήνια.

Αυτή την φορά όμως ξεπέρασε τις προσδοκίες των ΑΜΕΑ και τα εξέπληξε θετικά αφού κατάφερε μαζί με τις υπηρεσίες του να καταβάλει τα αναγκαία ποσά των προνοιακών επιδομάτων από τις 4/3/2016 ημέρα Παρασκευή και σχεδόν μία εβδομάδα νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Εδώ και μία εβδομάδα ο Δημήτρης Κάρναβος και οι υπηρεσίες του δήμου του είναι στο επίκεντρο θετικών σχολίων από οργανώσεις ΑΜΕΑ για αυτή του την ευαισθησία που έδειξαν να καταβάλουν όσο ποιο γρήγορα γίνεται τα αναγκαία ποσά των προνοιακών επιδομάτων. 

Τελικά όλα είναι θέμα οργάνωσης και οργανωτικών δυνατοτήτων που διαθέτει ο κάθε δήμαρχος.

Δεν είναι η μόνη δράση του δημάρχου Καλλιθέας αφού οι δημότες Καλλιθέας έχουν να λένε για το τεράστιο έργο που επιτελεί στις κοινωνικές δομές του δήμου και για την εύρυθμη λειτουργία της δημοτικής αρχής γενικότερα.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Δημήτρη Κάρναβο η Καλλιθέα έχει άξιο και ανθρώπινο Δήμαρχο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου