Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ



Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου 

<< Ο νους βολεύεται .Θέλει να ζωγραφίσει , στις αλυσίδες του ,φτερούγες ελευθεριάς ! >> 
Ν.ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ .

Καλό μήνα αγαπημένοι μου ! Ο Μάρτιος ήρθε με άγριες διαθέσεις , γιατί έχει κάτι εκλείψεις ..που θα πέσουν στα κεφαλάκια μας ...Άντε να τις περάσουμε και αυτές και θα δείξει στο τέλος πόσο ζόρικες ήταν ..

Έχουν αρχίσει τα παραπατήματα με μετανάστες , απεργίες και προβλήματα ...
Παραπατάει η κυβέρνηση Πατριώτες ...τα έκανε όλα << πεδιάδα >> .

Την Εβδομάδα που μας πέρασε οι αγρότες συνάντησαν τον Πρωθυπουργό και του πρόσφεραν τσίπουρο .Ο Πρωθυπουργός αφού τους ευχαρίστησε είπε : << Το τσίπουρο και τον ήλιο δεν πρόκειτε να μας τα πάρουν ! >>  Να γελάσω ; ή να κλάψω ;

Δηλαδή θα πίνουμε το τσίπουρο και θα γινόμαστε ..λιώμα  , θα λιαζόμαστε όπως οι μετανάστες ..Μιλάμε θα τρώμε τον ήλιο κατακούτελα ..Έτσι δεν θα καταλαβαίνουμε τι γίνεται για εμάς ..χωρίς Εμάς...Το πιάσατε το υπονοούμενο....;

Έτσι έφυγαν και οι αγρότες από τα μπλόκα , άντε να κλείσουν καμμιά εφορία μέχρι να δούνε αν ο Πρωθυπουργός τους βοηθήσει με το φορολογικό ..

Αυτό που δεν θέλουνε να καταλάβουνε οι κυβερνώντες είναι ότι τα έχουν κάνει όλα << Σούπα χορταρικών χωρίς χορταρικά , γιατί αυτα θα τα δίνουμε στους μετανάστες και σε εμάς θα μείνει ο ζωμόςγια να παραμυθιαζόμαστε. >>

Οι βόρειες χώρες της Ευρώπης έκλεισαν τα σύνορα όπως και οι βαλκανικές  , έτσι γέμισε η Ειδομένη χιλιάδες πρόσφυγες ,  και λαθρομετανάστες !

Τελικά το σχέδιο της Ευρώπης αυτό ήταν ..Τα είχαν συμφωνήσει με τον Α.Τσίπρα ;
Να μας φορτώσουν τους μετανάστες τις βασανισμένες αυτές ψυχές ..Ίσως για μια μικρή ελάφρυνση του χρέους ; Υπέροχα ! Μας πούλησανε !

Έφτιαξαν λοιπόν την ανθρωπιστική κρίση στην χώρα μας , για να έχουν επεμβατικό ρόλο στην Ελλάδα .Η Ευρώπη θα πάρει κάποιες χιλιάδες μετανάστες , και έτσι η Ελλάδα θα γίνει αποθήκη ψυχών για να μην... μολυνθούν οι Ευρωπαίοι...

Αυτή είναι η Ευρώπη των λαών !

Ο Ο.Η.Ε θα νοικιάσει διαμερίσματα και θα φροντίσει για την σίτιση και τις ανάγκες των μεταναστών .Στο διπλανό διαμέρισμα θα μένει ο Έλληνας που θα πεινάει , θα του έχουν κόψει το ρεύμα ,και θα τον κυνηγάει και η εφορία !

Πόσο λυπάμαι για όλους τους πολιτικούς που μας έφεραν μέχρι εδώ ..και περισσότερο για τους τελευταίους παραμυθάδες !

Είδαμε και την συνέντευξη του Πρωθυποργού στον Ν.Χατζηνικολάου ...Κάτι δεν έχει καταλάβει..ή εμείς δεν καταλαβαίνουμε ;  Ζήτησε και σοκολάτα γιατί ήταν κουρασμένος για να πάρει ...λίγο δύναμη ..Ζήτησε και νερό ..μόνο που το ποτήρι ήταν μπροστά του ..γεμάτο ! Ώ ! Ρε φίλε...Τί πίνεις και δεν μας δίνεις να τα βλέπουμε και εμείς όλα τέλεια...Το χάσαμε ..το έργο πατριώτες ! 

Μια Ελλάδα ένα ατελείωτο καραβάνι μεταναστών , προσφύγων που θυμίζει εικόνες του Β' Παγκοσμίου πολέμου !

Οι Σκοπιανοί να μας απειλούν ...Και Ο Πρωθυπουργός να λέει πόσο προνοητικός ήταν με την δημιουργία του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής ...Εσείς το είδατε κάπου ..Ή εγω τυφλή είμαι ή οι κυβερνώντες ! Και οι μετανάστες να συνεχίζουν να έρχονται με τα πανάκριβα κινητά τους..Και με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει οτι οι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας ! Καλά πάτε καλά ; 

Και μια Τουρκία να τρίβει τα χέρια της γιατί αυτό ήθελε ..Γιατί όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη Τουρκία ! Τα Hot spots εκεί έπρεπε να γίνουν και όχι εδώ !

Οι κρατήσεις για το καλοκαίρι στα νησιά του Αιγαίου ακυρώνονται η μία μετά την άλλη ! Όπως καταλαβαίνετε μας τελειώνουν και τον τουρισμό !

Αλλά οι κυβερνώντες έχουν να ασχοληθούν με την διαπλοκή στα ΜΜΕ .Την διαπλοκή Κ.Κυβερνώντες την ξέρετε , την γνωρίζετε χρόνια τώρα όλοι σας ! Μη μου πείτε ότι εσείς δεν ξέρετε..Γιατί άλλα βγαίνουν στην φόρα...

Επιτέλους  μαζευτείτε όλοι μαζί μήπως και σώσετε την χώρα μας !

Σταματήστε να νοιάζεστε για το προσωπικό σας όφελος , την καρέκλα , και την δόξα !

Η δόξα αν υπάρξει για κάποιον θα το δείξει η ιστορία ! Που πολύ φοβάμαι ότι θα σας γράψει με μαύρα χρώματα !Δεν βλέπετε ότι οι ψυχοπαθείς Εταίροι μας επιμενουν με φόρους , μνημόνια και μετανάστες !Τι άλλο επιτέλους θα σας ξυπνήσει για να καταλάβετε ότι η Ελλάδα προδόθηκε από την Ευρώπη !

Κλείνοντας θα πω : Ας καταλάβουν επιτέλους οι Ευρωπαίοι πως << Ετούτος δω ο λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του ! >>

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !

Κοντοχωριανοί μου πάμε να δούμε τα τηλεαστεράκια μας ..γιατί ενα σοκ το έπαθαν την εβδομάδα που πέρασε ..<< γιατί μόνο τέτοια σοκ μπορεί να πάθει η Showbiz τίποτε άλλο δεν την αγγίζει ! >>  Στην βραδινή εκπομπή του Π.Κοστόπουλου στον ALFA ο καλεσμένος Α.Γλέτσος μεταξύ άλλων είπε ότι έχει πάει και με άντρα !

Ταραχή , σεισμός στη Showbiz !Να πει ο Απόστολος ότι << το ψάρι ψήνεται και από τις δυό μεριές >> ;Αχ βρε Απόστολε ταρακούνησες ολο το γυναικείο πληθυσμό ..Δεν υπήρξε εκπομπή και πάνελ που δεν έλεγαν για το ψάρι του Γλέτσου !

Βρέ Απόστολε πάρε και εσύ ενα ατμομάγειρα ..Έπρεπε να το .γυρίσεις το ψάρι ;
Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα...

Μάθαμε ότι και η Ρ.Κορομηλά ξεκινάει βραδινό Show στο EΨΙΛΟΝ ! Τι έγινε βρέ παιδιά ;  Όλοι στο ΕΨΙΛΟΝ ; Ολοι μιλάνε για δυνατό Come back της Ρούλας !
Σε αναμονή λοιπόν να δούμε ...

Μας τελείωσε η  βραδινή εκπομπή του Κ.Μπογδάνου στο ΣΚΑΙ .Καλεσμένος στο  Π.Κοστόπουλο είπε για την εκπομπή και πολλά ..άλλα ..για τις γυναίκες ! 

Ότι είσαι έξυπνος , εύστροφος , μορφωμένος αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνεσαι και τόσο προκληκτικός ! Μαζέψου λίγο Κ.Μπογδάνε...

Το tip της Εβδομάδας ,
Ο απόκριες είναι εδώ ! Διαλέξτε την στολή που σας αρέσει και βγείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα ! Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλά χαριτωμενα την 
Άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου