Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Βενιζέλος σε Καμμένο: Αλητάμπουρα, θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα



Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Βουλή λίγο μετά τις 23:30 με τον Ευ. Βενιζέλο να αποκαλεί «αλητάμπουρα» τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο Π. Καμμένος κλείνοντας την ομιλία του υποστήριξε ότι μέλη της οικογένειάς του Ευ. Βενιζέλου έχουν σχέση με την Μαρφίν και τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο. «Ακουσα το ΠΑΣΟΚ να επιτίθεται στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου; Ποιος ο λόγος κ. Βενιζέλο, εσείς που ηγείστε ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ: Τι έχει να φοβηθεί το ΠΑΣΟΚ; Μήπως έχει καμία σχέση με την Marfin; Μήπως έχετε συγγενικά πρόσωπα στη Marfin;» είπε απευθυνόμενος στον Ευ. Βενιζέλο.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμέσως σηκώθηκε από το έδρανό του: « Είσαι αλήτης, είσαι αλητάμπουρας! Θα ζητήσεις συγνώμη στα τέσσερα» φώναζε και ζήτησε από τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να πάρει τον λόγο.

«Σας παρακαλώ τι εκφράσεις είναι αυτές;» απάντησε ο κ. Κουράκης αλλά αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον κ. Βενιζέλο. Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε επί πεντάλεπτο τουλάχιστον, ενώ στο βήμα είχε ανέβει και περίμενε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Το άρθρο 67 παράγραφος 2 που επικαλείται ο κ. Βενιζέλος λέει ρητά για παραβίαση του άρθρου του Κανονισμού. Δεν υπήρξε καμία παραβίαση. Θα προχωρήσουμε τις πρωτολογίες και μετά θα συζητήσουμε. Παραμερίζω τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του κ. Βενιζέλου και προχωρούμε κανονικά» αντέτεινε ο προεδρεύον της Βουλής κ. Κουράκης.


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου