Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Υπαστυνόμος και Ειδικός Φρουρός σε κύκλωμα με γυναίκες και ποτά



Τρία άτομα ηλικίας 46, 50 και 65 ετών, αλλά και ένας Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών υποθέσεων στην υπόθεση εμπλέκεται Υπαστυνόμος αλλά και ακόμη δυο άτομα.

Το κύκλωμα διακινούσε λαθραία ποτά, ενώ εμπλέκεται και σε σωματεμπορία, ενώ η δράση του πάει πίσω τουλάχιστον ως το 2014.Μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων ο 50χρονος μαζί με ένα από τα δύο άτομα που ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί ήταν υπεύθυνοι για τα ερωτικά ραντεβού των εκδιδομένων γυναικών, τα οποία πραγματοποιούταν σε ξενοδοχεία της Αττικής και της Χαλκίδας.

Ο 65χρονος προγραμμάτιζε ερωτικά ραντεβού, έναντι αμοιβής, με αλλοδαπές γυναίκες που απασχολούσε στο κατάστημα – μπαρ που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, ενώ είχε ενεργό ρόλο στη διακίνηση λαθραίων ποτών, από κοινού με τον 50χρονο και τον 46χρονο.

Ο ειδικός φρουρός συνελήφθη καθώς γνώριζε και “έκανε πλάτες” στο κύκλωμα, ενώ σε τουλάχιστον μια περίπτωση διαμεσολάβησε για την αγοραπωλησία λαθραίων ποτών.

Ο υπαστυνόμος, ο οποίος υπηρετεί στην ίδια Υπηρεσία με τον Ειδικό Φρουρό, φέρεται να είχε τουλάχιστον μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό του κυκλώματος για θέμα που είχε σχέση με τις παράνομες δραστηριότητες του.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου