Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τελικά υπάρχει κράτος να επιβληθεί; Ξήλωσαν τα ακυρωτικά απο το Μετρό για να μην τα σπάσουν οι αναρχικοί




Αυτή δεν είναι κυβέρνηση είναι το θέατρο του παραλόγου σε όλα τα επίπεδα!

Τελικά μπορούν έστω και αυτό να επιβληθούν σε συμμορίες αντιεξουσιαστών που κάνουν ότι θέλουν όποτε το θέλουν και μάλιστα κάνουν παρελάσεις περήφανοι με όπλα στα χέρια;

Διαβάζουμε στο protothema.gr :

Μετά τις επιθέσεις από ομάδες αναρχικών, τα μηχανήματα... εξαφανίζονται ή «ντύνονται» με μαύρες σακούλες σκουπιδιών!

Μια ασυνήθιστη εικόνα φαίνεται πως συναντούν οι επιβάτες του μετρό τις τελευταίες ημέρες, καθώς σε πολλούς σταθμούς έχουν αφαιρεθεί τα ακυρωτικά μηχανήματα των εισιτηρίων ή έχουν καλυφθεί με μαύρες σακούλες!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του σταθμού της Αργυρούπολης, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που χρησιμοποιούν καθημερινά τους συρμούς του μετρό για τις μετακινήσεις τους, έχει μείνει μόλις ένα ακυρωτικό μηχάνημα.

Ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και ο σταθμός της Ακρόπολης, όπου τα μηχανήματα ακύρωσης των εισιτηρίων έχουν καλυφθεί με μαύρες σακούλες σκουπιδιών!

Καθώς φαίνεται, μετά τις πρόσφατες επιθέσεις από ομάδες αντιεξουσιαστών σε σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ, αλλά και την στοχοποίηση, από αναρχικούς, 125 ελεγκτών των μέσων μεταφοράς, με τη δημοσιοποίηση λίστας με τα ονόματά τους στο Διαδίκτυο, οι ιθύνοντες του μετρό λαμβάνουν προληπτικά μέτρα, για να αποτρέψουν ανάλογα -ή ακόμα και χειρότερα- φαινόμενα...

Ακολουθούν φωτογραφίες από τους σταθμούς Αργυρούπολη, Άγιος Δημήτριος/Αλέκος Παναγούλης, Ακρόπολη, Αττική






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου