Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Κατεπείγουσα έρευνα ζητά η Τσατάνη μετά τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου




Στην αντεπίθεση περνάει η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη, λίγες ημέρες πριν από την κλήση της σε εξηγήσεις ενώπιον της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου.

Μέσω του δικηγόρου της κατέθεσε πολυσέλιδη αίτηση αργά το μεσημέρι αναφορά-την οποία κοινοποίησε και στον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει για ποιο αδίκημα “κατηγορείται”, ενώ ζητεί την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου με την διένεργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για τα τεκταινόμενα στην υπόθεση, της οποίας αποτελεί το επίκεντρο. Επισημαίνει μάλιστα ότι μετά τα όσα ακούστηκαν χθες στη βουλή δια στόματος Δημήτρη Παπαγγελόπουλου παραβιάζεται πλήρως το απόρρητο της διαδικασίας.

Η εισαγγελική λειτουργός που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την καταγγελία της ότι την εκβίασε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ζητώντας της να επιστρέψει στην Εισαγγελία Διαφθοράς την δικογραφία του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου της, Θ. Σοφού ότι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου έχει μεροληπτική στάση απέναντί της και ως εκ τούτου θα πρέπει να εξαιρεθεί από την διενέργεια της πειθαρχικής έρευνας σε βάρος της.



Πηγή:  iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου