Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ για τη λίστα των 125 ελεγκτών που διέρρευσε




Σε υψηλό συναγερμό βρίσκεται η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την διαρροή των ονομάτων 125 ελεκτών του μετρό σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η αστυνομία αποφάσισε την ενίσχυση της φύλαξης των σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου, καθώς υπάρχει φόβος για εκδήλωση νέων επιθέσεων.

"Δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο. Αυτό έχει γίνει στο παρελθόν πολλές φορές. Έχουμε τραυματισμούς, έχουμε προπηλακισμούς, έχουμε ανθρώπους που τους έχουν στείλει στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς", σχολίασε ο Πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, Λευτέρης Ρενιέρης, μιλώντας στο "Mega".

"Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Κάθε μέρα να έχουμε ξυλοδαρμούς των ελεγκτών", είπε ο κ. Ρενιέρης και πρόσθεσε: "Προφανώς χρειαζόμαστε μεγαλύτερη φύλαξη από την Αστυνομία.
Στο κείμενο που συνοδεύει τη λίστα των ονομάτων αναφέρεται ότι "αν γνωρίζεις κάποιον στη γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου, συμπεριφέρσου του ανάλογα".

"Υπάρχει και μία άλλη πραγματικότητα που τη χτίζουμε ήδη μέσα στις κοινότητές μας. Άρνηση πληρωμής εισιτηρίου, παραχώρηση του στον συνεπιβάτη, σαμποτάζ στα ακυρωτικά μηχανήματα, φάπες στους ελεγκτές", γράφουν στο κείμενό τους οι κουκουλοφόροι που στις 12 Μαρτίου 2016 είχαν προκαλέσει με βαριοπούλες ζημιά πολλών χιλιάδων ευρώ στο Μοναστηράκι.


Πηγή : capital.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου