Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Moνομαχία Μέσι και Ρονάλντο για τα…μάτια μίας Ferrari;



Είναι τελικά ο Μέσι ο μυστηριώδης αγοραστής του ακριβότερου αυτοκινήτου όλων των εποχών και χρειάστηκε να μονομαχήσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για χάρη του;

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου! Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, ότι είναι ο μυστηριώδης αγοραστής του ακριβότερου αυτοκινήτου όλων των εποχών. Πρόκειται για μία σπάνια Ferrari 335 S Spider Scaglietti, που κατέληξε για 32.075.200 στα χέρια ενός πλειοδότη, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το κόκκινο μοντέλο βγήκε την Παρασκευή σε δημοπρασία από τον οίκο Artcurial στο Παρίσι και φημολογείται, ότι σε αυτήν έλαβε μέρος εκτός από τον Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος λάτρης των ακριβών και γρήγορων μοντέλων υπέβαλε προσφορές, κάποια στιγμή αναγκάστηκε όμως να αποσυρθεί από τη δημοπρασία, στην οποία φέρεται ως θριαμβευτής ο 28χρονος άσος της Μπαρτσελόνα.

Η τιμή εκκίνησης για το διθέσιο μοντέλο είχε οριστεί στα 20 εκατομμύρια ευρώ και τελικά ξεπέρασε τα 32 εκατομμύρια ευρώ, σπάζοντας έτσι κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής Auto Bild, η δημοπρασία διάρκεσε μόλις έντεκα λεπτά!

Στο βολάν του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχαν καθίσει στο παρελθόν –μεταξύ άλλων- οι δύο Βρετανοί οδηγοί αγώνων, Mike Hawthorn και Peter Collins, ενώ μία τέτοια Ferrari είχε οδηγήσει το 1958 ο σερ Στίρλινγκ Μος στο Γκραν Πρι της Κούβας.

Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, τότε η χαρά του Μέσι θα ήταν σίγουρα διπλή. Μία που αγόρασε ένα λατρεμένο μοντέλο και μία, που το πήρε μέσα από τα νύχια του μεγάλου του αντιπάλου στα γήπεδα.



Πηγή :  gazzetta.gr 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου