Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Game of Thrones: νέες φωτογραφίες από την 6η σεζόν




To HBO αποκάλυψε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται μερικοί πρωταγωνιστές της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, και μας οδηγούν σε κάποιες εικασίες για το τι πρόκειται να γίνει στον επερχόμενο κύκλο. Προσοχή, ακολουθούν ενδεχόμενα SPOILERS.

Η γκαλερί αποτελείται από πάνω από 20 φωτογραφίες, στις οποίες όσο και αν ψάχνουμε, Jon Snow δεν θα βρούμε. Οι πρώτες εικόνες μας δίνουν μία γεύση από το βόρειο Westeros και λίγο από τον νότο.

Μεταξύ άλλων, στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Theon Greyjoy και τη Sansa Stark, τους οποίους τελευταία φορά τους είχαμε δει να πηδάνe από τους τοίχους του Winterfell σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ξεφύγουν από τον Ramsay Bolton.

Αυτός ο κύκλος φαίνεται ότι θα επιβεβαιώσει την τραγική τύχη της Myrcella Baratheon, αφού αν καταλαβαίνουμε καλά από τις εικόνες, μάλλον τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Ο αδερφός της, Tommen, και ο βιολογικός της πατέρας, Jamie, στέκονται και την κοιτούν να κείτεται, προφανώς, νεκρή.

Όπως είχαμε δει στην προηγούμενη σεζόν, η Myrcella έπειτα από επίσκεψη του Jamie στο Dorne, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής, μόνο που η Ellaria Sand, σύντροφος του αποθανόντα Oberyn Martell είχε άλλα σχέδια. Η τελευταία γεύση που πήραμε από τον προηγούμενο κύκλο, ήταν η Ellaria να δηλητηριάζει τη Myrcella.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται, επίσης, η Cercei Lannister η οποία συναντιέται με τον αδερφό της Jamie, ενώ ανάμεσα στο φωτογραφικό υλικό βλέπουμε και την Daenerys Targaryen η οποία στον προηγούμενο κύκλο είχε βρεθεί περικυκλωμένη από ένα άγνωστο Dothraki Khalasar.

Από την γκαλερί φωτογραφιών δεν λείπει η Arya Stark, η οποία φαίνεται να έχει χάσει εντελώς την όρασή της, ο Tyrion Lannister, ο Lord Varys, o Bran Stark (πόσο τον περιμέναμε) να... στέκεται (!) πλάι στο Κοράκι με τα Τρία Μάτια, η Missandei, ο High Sparrow, ο Ramsay Bolton και ο πατέρας του Roose, η Yara Greyjoy και ο πατέρας της Balon, ο Davos Seaworth, η Melisandre, ο Grey Worm, η Brienne, ο Sam και η Gilly.

Ωστόσο, Petyr Baelish, Margaery Tyrell, Jorah Mormont, Daario Naharis, Hodor και φυσικά, Jon Snow, λείπουν από το οπτικό μας πεδίο. Η καινούρια σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στις 24 Απριλίου στο HBO. Μέχρι τότε... υπομονή!

Το φωτογραφικό υλικό


























Πηγή : pathfinder.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου