Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ο πορτιέρης δεν άφησε αγρότες να μπουν στο Μαξίμου!! Face control και όχι ασυνόδευτοι




Έφαγαν «πόρτα» από το Μαξίμου οι νέοι αγρότες, ενώ ο εκπρόσωπος της  Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, Χρήστος Γκόντιας, καταγγέλλει ότι δεν εγκρίθηκαν για να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου τα άτομα που είχαν διαλέξει με δημοκρατικές διαδικασίες. 

Ο κ. Βασιλόπουλος, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ενωσης Νέων Αγροτών, σε δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατήγγειλε ότι έφαγαν πόρτα από το Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας «Μας στεναχωρεί πολύ αυτό, έχουμε δύσκολες ημέρες μπροστά μας και τα νέα παιδιά περιμένουν και από εμάς κάποιες κινήσεις. Εμείς προσπαθήσαμε για διάλογο, η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν θέλει. Εμείς ήρθαμε για να συμμετάσχουμε στον διάλογο και μας είπαν ότι δεν είμαστε στη λίστα των ονομάτων». 

Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων κατήγγειλε ότι παραβιάζονται τα δικαίωματά της, λέγοντας ότι δεν επέτρεψαν στην πενταμελή επιτροπή που έχει εκλεγεί από τα μπλόκα τους να περάσει στο Μέγαρο Μαξίμου. «Αυτά τα περιμέναμε από άλλα καθεστώτα. Από αλλού τα περιμέναμε και από αλλού μας βρήκαν. Δεν θα παραστούμε στον διάλογο, αφού δεν μπαίνουν μέσα τα άτομα που επιλέξαμε. Θα απευθυνθούμε στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς που δεν βάζουν κριτήρια για το ποιος θα προσέλθει στο ραντεβού».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου