Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΝΔ για Μπαλτάκο: Γιατί μπαίνει στον κόπο να ιδρύσει κόμμα και δεν εντάσσεται απευθείας στη Χρυσή Αυγή;



Δεν άργησε να έρθει η αντίδραση της ΝΔ στη δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου περί ίδρυσης νέου κόμματος και πως στην Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα της δεξιάς.

Από τη Συγγρού ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Μπαλτάκος μπαίνει στον κόπο να ιδρύσει κόμμα και δεν εντάσσεται απευθείας στη Χρυσή Αυγή, της οποίας εξάλλου είναι προνομιακός συνομιλητής.»

Ο πρώην γενικός γραμματέας της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως «πλέον η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πάει προς το κέντρο και γίνεται αμιγώς κεντρώο κόμμα. Στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει εξάλλου σε όλη την Ευρώπη, πρέπει να υπάρχει δεξιό κόμμα».

Ο κ.Μπαλτάκος πρόσθεσε πως στις εκλογές θα μπορούσε να πιάσει ένα ποσοστό 10%-12% σε συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, το κόμμα του οποίου είναι δεξιό. 

Παράλληλα πρόσθεσε πώς ο ίδιος δεν θέλει να γίνει αρχηγός και ότι το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί δεν θα πρέπει να είναι πολιτικός. «Θα μπορούσε να είναι από από τον επιχειρηματικό κόσμο, από τη δικαιοσύνη, τα σώματα ασφαλείας. Θα μπορούσε να είναι ο Φράγκος Φραγκούλης».

Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι το κόμμα αυτό θα μπορούσε να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, αλλά απέκλεισε συνεργασία με κόμματα της Αριστεράς. «Είναι δεξιό κόμμα ο Καμμένος, αλλά έχει πολύ μικρό ποσοστό» σημείωσε. 

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ψηφοφόροι στην άκρα Δεξιά, πιστεύω ότι είναι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ που απογοητεύτηκαν, εκνευρίστηκαν και θέλουν να εκδικηθούν» υποστήριξε ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους ψηφοφόρους της ΧΑ.

«Ο λαός δεν μπορεί ποτέ να έχει άδικο, όπως δεν έχει και ο πελάτης, ψηφίζουν αυτοί που θέλουν για να το ψηφίζουν φταίνε τα κόμματα και ιδιαίτερα η ΝΔ που δεν τους δίνει άλλη επιλογή» πρόσθεσε. 
«Οι ακροαριστεροί γιατί ψηφίζουν, η 17 Νοέμβρη δεν σκότωσε τόσους ανθρώπους; Υπάρχουν συμπάθειες για την 17Ν, δεν είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ Μπαλαούρας) ότι ‘έχει ανθρώπινο χαρακτήρα αυτό που κάνει’;» αναρωτήθηκε ο κ. Μπαλτάκος.



Πηγή: iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου