Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ




Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

<< Θα έρθει η μέρα , που η απληστία της ιδιοκτησίας και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες ,στις πολυεθνικές και σε τόσους λίγους , που οι πολλοί μη κατέχοντες θα ξεσπάσουν σαν Θεομηνία που θα κάνει την ζωή των ολίγων κατεχόντων Κόλαση ! >>
Α . ΩΝΑΣΗΣ .

Αγαπημένοι μου πάμε να πούμε τα δικά μας , ακόμα .. ελεύθερα και αλλιώς γιατί ποιός ξέρει τι ξημερώνει αύριο ; Γιατί η ζωή τι είναι ..Ένα τσιγάρο δρόμος , για αυτό ας τον πάρουμε χαλαρά γιατί οι κυβερνώντες το βάλανε σκοπό να μας τρελάνουνε !

Σκέφτομαι : Βρε που να πάρει Έλληνες είναι και οι πολιτικοί..Ξέρουν πως αν γυρίσει το μυαλό του Έλληνα τα κάνει όλα ...<< πεδιάδα >> . Θα μου πείτε και πότε θα γυρισει ; και εγω θα σας απαντήσω : Ωσονούπω !

Η Κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε ένα δημοσιονομικό ΣΟΚ . Αιτία το γεγονός ότι συνεχίζονται οι δικαστικές αποφάσεις που κρίνουν  αντισυνταγματικές και ανίσχυρες τις περικοπές μισθών , συντάξεων που έχουν επιβληθεί με τα μνημόνια και τα άλλα που έρχονται . Το τσουνάμι των αποφάσεων που κρίνει επίσης αντισυνταγματικές ότι , περικοπές έχουν γίνει σε Γιατρούς , Δικαστικούς , Ένστολους , Καθηγητές και πολλους ακόμα .Μπορεί να αργεί το δκαστήριο αλλά μολις βγεί η απόφαση ...Βαστάτε Τούρκοι τα άλογα !

Η Ελλάδα βράζει με τα κέντρα κράτησης των μεταναστών  που θα φοράνε και βραχιολάκια για να ελέγχονται . Πολύ ωραία ! Φτιάχνουμε δηλαδη με εντολή της Ε . Ε

Ναζιστικά στρατόπεδα . Η Γερμανία είχε δεν είχε τα κατάφερε να ζήσουμε στιγμές Γ' Ράιχ . Και όλα τα ωραία τα ζούμε με την αριστερά που πιστέψαμε !Οσοι πιστέψαμε....

Το θυμάστε το τραγουδάκι που λέγαμε ή ακούγαμε μικροί : << Ήταν ένα μικρό καράβι , ήταν ένα μικρό καράβι , που ήταν όχι αταξίδευτο αλλα ακυβέρητο είναι >>  Το καράβι η Ελλάς ! Θέλετε να πιστέψουμε οτι οι κοινές περιπολίες στο Αιγαίο με το ΝΑΤΟ θα σταματήσει τους μετανάστες . Δηλαδή θα τους βουλιάζουν τις βάρκες...ή θα τους γυρίζουν στην Τουρκία ; Καλέ πλάκα μας κάνετε πάλι ; 

Τώρα αρχίζει ουσιαστικά η μεγάλη εισροή μεταναστών που ο πόλεμος στη Συρία παίρνει μεγάλες διαστάσεις ! Η Ελλάδα , η Ελλάδα μας ρε γαμώτο ένα τεράστιο Parking
πονεμένων ψυχών , που όμως δεν μπορεί να το σηκώσει αυτό το βάρος !
Στην Ειδομένη χιλιάδες λαθρομετανάστες πρόσφυγες , όπως θέλετε πέστε το περιμένουν πότε θα ανοίξουν τα σύνορα να περάσουν ! 
Ο Α. Τσίπρας δεν είναι πια ο αντάρτης πιτσιρικάς που πρωτοστατούσε στις καταλήψεις και τις πορείες και έβριζε τους τότε κυβερνώντες  .

Τώρα μεγάλωσε και έγινε και Πρωθυπουργός ! Ας τους μαζέψει όλους και να κάνουν σοβαρή δουλειά ..επιτέλους και ας αφήσει τα κανάλια , τα ραδιόφωνα ! Την διαπλοκή την ξέρει που βρίσκετε... . Αυτό που απασχολεί τον Έλληνα είναι η Ελλάδα . Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να γελοιοποιεί την ίδια του την θέση , είνα ενήλικας πιά..Όπως έγινε με το επεισόδιο της Ρόδου . Είδατε μήπως τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα νησιά μας ; Στο Καστελόριζο ; Έχει δύο φορές πάρα πάνω μετανάστες από τους κατοίκους .Ένα τεράστιο Hot spot .Τελικά ...έτσι θέλετε την Ελλάδα ;

Η Τουρκία και τα Σκόπια παζαρεύουν με την Ευρώπη εμείς τους κοιτάμε που λιάζονται..Ειλικρινά ο λαός δεν σας καταλαβαίνει...
Οι αγρότες στα μπλόκα .Είχαν και συνάντηση με το Πρωθυπουργό από οτι φαίνεται δεν τα βρήκαν ....Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μόνο ξύλο δεν έχουν φάει ακόμα στις περιφερειές τους όταν πηγαίνουν ..
Και εσείς ετοιμάζετε αυξήσεις ηλεκτροσόκ σε έκτακτη εισφορά ...και πάει λέγοντας ..

Είμαι περίεργη από πού θα τα πάρετε ...

Δεν έχει να μου πεί κάτι η σύνοδος κορυφής που πήγε ο Α.Τσίπρας , ούτε ότι ο Ντάισεμπλουμ θέλει και άλλες περικοπές στους μισθούς , στις συντάξεις ...

Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βγάλει πέρα άλλο ο λαός ...Πάρτε το αλλιώς...

Κορυφαίο δε την περασμενη εβδομάδα ήταν η απομάκρυνση το Μ.Σφακιανάκη απο την δίωξη ηλεκτονικού εγκλήματος ! Ο Κ.Τόσκας τον αποκάλεσε δημοσιοσχετίστα !

Μήπως στην αριστερά φέρνει αλεργία η <<  Αριστεία >> ; Ή μήπως επειδή είναι βαθιά θρησκευόμενος και γιός Παπά ; Ή μήπως επειδή ο αδελφός του έχει εταιρεία δημοσκοπήσεων και έβγαζε τους ΑΝΕΛ μάτω απο το 2% ; Λέω τώρα ..εγώ ..

Δεν φτάνουν όλα αυτά είχαμε και την μαζική απόδραση που σχεδίαζε η Π.Ρούπα με ελικόπτερο απο τον Κορυδαλλό του Ν.Μαζιώτη και άλλων ..Έγινε του ελικοπτέρου !

Μόλις κατάλαβε ο πιλότοςτι γίνεται , αρπάχτηκαν στον αέρα με την Π.Ρούπα κατάφερε να το προσγειώσει και η Ρούπα το έσκασε....Χαράς το κουράγιο του Πιλότου ! Τελικά αλήθεια που πάμε ;
Ειλικρινά λυπάμαι γαι την Ελλάδα μας ...Κλείνοντας θα πω :
Όλοι ξέρουμε λοιπόν καλά ότι είμαστε ναυτικός λαός ! Ξερουμε από θάλασσα !
Έχουμε καταφέρει να βγούμε δυνατοί , ζωντανοί πολλές φορές αλυσοδεμένοι στα  κουπιά στο δικό μας καράβι την Ελλάδα μας ! Άλλη μιά φορά είμαστε αλυσοδεμένοι και τραβάμε κουπί και δεν βλέπουμε στεριά παρά μόνο καταιγίδες ! 
Είναι καιρός να σπάσουμε τις αλυσίδες , και να βάλουμε μπροστά τις μηχανές στο δικό μας καράβι , στις δικές μας Θάλασσες , στη δική μας γη την Ελλάδα μας !
Επιτέλους να αποκτήσουμε το αυτονόητο την Εθνική μας ανεξαρτησία και ισοτιμία με την Ευρώπη ! Γιατί η Ελλάδα είναι Ευρώπη !

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !

Κοντοχωριανοί μου πάμε να δούμε τους τηλεαστέρες μας ! 
Το Spata live στον ΑΝΤ-1 μας τελείωσε ...Από τις 26 Φεβρουαρίου θα πέσουν οι τίτλοι τέλους .Το γιατί  ούτε και οι ίδιοι οι παρουσιαστές δεν το ξέρουν ...Η εκπομπή παρουσίαζε άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης ...Τώρα τι έγινε ; Θα δείξει...

Πρεμιέρα έκανε και ο Π.Κωστόπουλος στον ΑLFA  απέναντι απο τον Γ.Αρναούτογλου στον ANT-1 . Και οι δύο εκπομπές είναι δυνατές  και διαφορετικές ! Θα μου πείτε ο παλιός είναι αλλιώς ...αλλά ο νέος είναι ωραίος ! Ο Γ.Αρναούτογλου ήταν μπροστά στην τηλεθέαση .Ότι θα παλέψουν στήθος με στήθος θα παλέψουν...Έτσι θα βλέπουμε και εμείς καλύτερες εκπομπές !

Αν και δεν ήθελα να το αναφέρω   γιατί το ζήσαμε και αυτό έντονα από τα ΜΜΕ...

Αλλά έτσι όπως ήρθε στη ζωή μας Ξαφνικά με θόρυβο  , έτσι τόσο ξαφνικά και με πολύ θόρυβο έφυγε αφήνοντας τα τραγούδια του να τον θυμόμαστε !

Αυτό που ήθελα μόνο να πώ ...Είναι οτι αυτό το παιδί που προσπάθησε και τα κατάφερε μόνο του πολλοί τον  σταύρωσαν με την κριτική τους ! Τώρα τον Θεοποιούν ! Τι φαρισαϊσμός !!!

Όλα γύρω μας αλλάζουν αλλά η Ελενίτσα και παραμένει στον ALFA ..σταθερή αξία και με 4ετες συμβόλαιο , και ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο lnstagram την 1ης επέτειο ! Ποιά επέτειο ΟΕΟ ! Στο σπίτι του γνωστού μάγειρα Β.Καλλίδη και φίλου της Ελένης έκανε prive πάρτι με τους δικούς της ανθρώπους και γιόρτασε την 1η επέτειο του γάμου της με τον Μ.Πατζόπουλου ! Μας το είπε τελικά η Ελενίτσα με τον τρόπο της ! Σιγά που δεν το ...ξέραμε ! Γειά σου βρε Ελένη με τα ωραία σου !
Το tip της Εβδομάδας !

Γενικά τα χόμπι μας βοηθούν να χαλαρώσουμε , να ανασυγκροτήσουμε τον εαυτό μας , να ξεφύγουμε απο την καθημερινότητα .Βρείτε λοιπόν αυτό που θέλετε  μόνο για εσάς ! Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !

Αυτά και άλλα χαριτωμένα την 
Άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου