Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ



Γράφει Χαριτίνη Δημητρίου

<< Η ανώτερη εξουσία βρίσκεται αναγκαστικά στα χέρια ενός ή μερικών ή και πολλών .

Όταν όλοι αυτοί κατευθύνουν όλες τους τις προσπάθειες προς το γενικό καλό , τούτο το κράτος διοικείται καλά , αλλά όταν ο ένας , οι λίγοι ή οι πολλοί αποβλέπουν μόνο προς το δικό τους συμφέρον , πρέπει να περιμένουμε μια εξέλιξη προς το χειρότερο>>
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ .

Αγαπημένοι μου ήρθε η Τετάρτη λοιπόν , η δική μας ημέρα να πούμε τα δικά μας  αλλιώς ! Όλα γύρω μας ένα μπάχαλο  και μέσα στην Ελλαδίτσα μας ακόμα πιο πολύ .Που πάμε  , τι κάνουμε , που βρισκόμαστε ,που θα καταλήξουμε ..ΟΕΟ !

Ποιοι είμαστε ξέρουμε ...Τι θέλουν να μας κάνουν το υποψιαζόμαστε ..Μειονότητα στη ίδια μας την χώρα ; Πάτε καλά ; 
Ο Ελληνικός λαός σε μια μεγαλειώδη απεργία την περασμένη Πέμπτη , που το κεντρικό της σύνθημα ήταν << Όποιος μας κοροϊδεύει πέφτει >> έδωσε το στίγμα της στην κυβέρνηση τι πρέπει να κάνει . Τώρα αν μπήκαν μέσα οι γνωστοί μπαχαλάκηδες να την διαλύσουν ..δεν κατάφεραν και πολλά . Αλήθεια ποιοί είναι τελικά ; Φορούσαν ίδια μπουφάν με την ίδια φίρμα ! Γιατί δεν τους βγάζετε τις κουκούλες ; Μετά σίγουρα θα πέρασαν ..από κάπου να πληρωθούν ! Νομίζετε ότι μπορείτε ακόμα να μας κοροϊδεύτε ; Ξύπνησε  ο Ελληνικός λαός Κ.Κυβερνώντες !

Η αριστερή κυβέρνηση του Α.Τσίπρα ..λούστηκε με απεργίες και πορείες για όλα αυτά που κούναγε το δάχτυλο και μας έταζε φίκια για μεταξωτές κορδέλες !

Κι ενώ γίνονται ολα αυτά ο Πρωθυπουργός βρίσκεται πότε με την Κ.Μέρκελ για να...... κανονίσει πόσους λαθρομετανάστες θα μας φορτώσουν , και πότε στο Ιράν με την Περιστέρα ( που φορούσε μαντήλα... ενώ δηλώνουν άθεοι ) για επενδύσεις ..

Ποιές επενδύσεις Κ.Τσίπρα ; Το χρηματιστήριο την Τρίτη έκανε τέτοια βουτιά...που ταρακουνηθήκαμε ! Ποιός θα έρθει στην Ελλάδα να επενδύσει με τέτοια χαράτσια ;

Το κουαρτέτο έφυγε ...και επιστρέφει οσονούπω ποιό βάρβαρο γιατί θέλει κι άλλο...αίμα ...Οι αγρότες έχουν κλείσει όλη την Ελλάδα ..Καλώς να τους δεχτείτε την Παρασκευή που κατεβαίνουν στην Αθήνα !

Που είναι οι καιροί που περπατάγατε ελεύθερα στη Αθήνα ; Τώρα όπου βρεθείτε υπουργοί και βουλευτές ο Ελληνικός λαός σας ξεφωνίζει ! 

Στην Κω μόνο που δεν έδειραν τον Π.Καμμένο που πήγε για τα Hotspots ! Και δεν είναι μόνο Η Κως ..Είναι όλα τα σημεία  στην  Ελλάδα που θέλετε να τα φτιάξετε !

Βλέπω νύχτα ...να φεύγετε σε άλλη γη σε άλλα μέρη !

Τώρα όσο για εκλογές , οικουμενική που κάτι ακούγεται τι να πω ...; Τι μας ετοιμάζει η αριστερή κυβέρνηση  ...Ο Σόϊμπλε ακούει  όλα αυτά γι αυτό λέει πάρτε ένα μπαξίσι και αδειάστε μας την γωνιά και θα μου στήσετε και ανδριάντα μετά ! Άκου τι είπε ..Μπράβο σας ! Και Μπράβο μας που σας πιστέψαμε !

Ενώ η Τουρκία απειλεί  ότι θα γεμίσει την Ευρώπη με  λαθρομετανάστες .... Έτσι θα πάρουν 3 δις που θα τα δώσουν τα κράτη μέλη της Ε .Ε .Ναι μόνο που σε αυτά είμαστε και εμείς ! Έτσι θα δώσουμε στους Τούρκους 25 εκατ. ευρώ !...Βρέ ..πάτε καλά ; Ληγμένα παίρνετε ; Τόσο καημό είχατε να γίνεται κυβέρνηση το 3% που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα έχετε χάσει την μπάλα σε άλλο γήπεδο , και ο ένας κυνηγάει τον άλλον και όλοι μαζί εμάς ; Πάρτετο..αλλιώς ! Κλείνοντας θα πω : 

Όταν στις αρχές του προχριστιανικού αιώνα ο πολύπειρος Αρκάδας στρατηγός Φιλοποίμην είδε την διάθεση για εμπλοκή στα Ελληνικά πράγματα του Ρωμαίου υπάτου Φλαμίνικου κατάλαβε πως οι Έλληνες βρίσκοταν μπροστά σε τεράστιες περιπέτειες. Έτσι αποφάσισε να συμβουλευτεί το Μαντείο των Δελφών για το μελλον της Ελλάδας . Η Πυθία έδωσε τον εξής χρησμό και ταυτόχρονα τον απόλυτο ορισμό της Ελλάδας που εδώ και 22 αιώνες επιβεβαιώνεται στο ακέραιο : 

<< ΑΣΚΟΣ ΚΛΥΔΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΗΔΕΠΩΠΟΤΕ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΣ >>

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου πάμε να χαλαρώσουμε λίγο με τις σταρούμπες μας !
Έτσι μάθαμε ότι η ωραία Ελένη έκλεισε χρυσό συμβόλαιο με το ΑΛΦΑ  για 2 χρόνια .
Γεια σου Ελένη με τα ωραία σου ! 
Συμβόλαιο έκλεισε και ο Π.Κωστοπουλος στο ίδιο κανάλι με βραδινή εκπομπή απέναντι από τον Γ. Αρναούτογλου !Θα βγούνε πολλά ..μαχαίρια για την τηλεθέαση !

Το Mega είδε ότι δεν πήγαινε καλά ο Α. Γεργούλης στον Barmanκαι και μετέφεραν την εκπομπή για το Σάββατο το βράδυ ! Έτσι μετέφεραν την μπάρα , τα σκαμπό και τα σφηνάκια ...Να δούμε πόσα σφηνάκια θα πιούνε στο Mega στην ...υγειά του Σ.Παπαδόπουλου στον ΑΛΦΑ ! Θα γίνουν ...φέσι !
Το tip της εβδομάδας ! 

Ότι κι αν είναι , ότι κι αν γίνεται εσείς να εστιάσετε στους ανθρώπους που αγαπάτε και είναι δίπλα σας και περάστε όμορφα !

Αυτά και άλλα χαριτωμένα την άλλη εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου