Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ


Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Είναι ευτυχής όποιος μελέτησε την Ιστορία , γιατί αυτός ούτε τους πολίτες παρακινεί στην καταστροφή , ούτε ο ίδιος είναι άδικος !
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ .

Αγαπημένοι μου άλλη μια εβδομάδα πέρασε , και εμείς πάμε να πούμε τα δικά μας όσο πιο χαλαρά μπορούμε γιατί οι καιροί που διανύουμε είναι για γερούς παίχτες .

Η Ελλάδα μας δεν είναι μόνο στα κάγκελα αλλά κυριολεκτικά μας κλείνουν σιγά , σιγά με κάγκελα . Οι απειλές των Ευρωπαίων οτι θα πετάξουν τους απείθαρχους Ελληνες από την συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ....συνεχίζεται .Οι Βαλκανικές χώρες κλείνουν τα συνορά τους έτσι εμείς θα μείνουμε ..αγκαλιά με τους λαθρομετανάστες !

Ζούμε την εποχή της Μαρμότας ( δηλαδή την εποχή της πρόβλεψης ) και  ημέρα με την ημέρα περιμένουμε τι θα σκάσει από το μαγικό κόσμο της αριστερής κυβέρνησης .

Έτσι η Τουρκία τα βρήκε με την Σ.Αραβία και μαζί βομβαρδίζουν τη Συρία .Τρελό σκηνικό στο Αγαίο . Το ΝΑΤΟ και αυτό στο Αγαίο σε κοινές περιπολίες μαζί μας .

Η Ρωσία βομβαρδίζει και αυτή τους τζιχαντιστές στην Συρία . Η αξιολόγηση καθυστερεί , το Χρηματιστήριο καραρρέει και το προσφυγικό θηλιά στο λαιμό μας !

Περαστικά μας ! Την χάνουμε την Ελλάδα πατριώτες !

Αυτοί που δημιούργησαν την αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη , τώρα θα έλθουν να φυλάνε τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας . Που είναι το σύνθημα των αριστερών ΟΕΟ ;  << ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικάτο >> ......

Ήδη κλυδωνίζεται η Γερμανική Deutsche Bank  , λέτε το γερμανικό τέρας να καταρρεύσει ; Το θέμα των λαθρομεταναστών δεν είναι απλό ! Το παιχνίδι είναι μεγάλο για την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας !

Κατά τα άλλα είχαμε την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα με κάτι μικρό επεισόδια ...
Η διαδήλωση μεγαλειώδης με πολλά συνθήματα , που έληξε την Κυριακή με επιστροφή των αγροτών στα μπλόκα και εδωσαν 48ωρη διορία στην κυβέρνηση να αποσύρει το ασφαλιστικό ή να το βελτιώσει...

Σιγά μην γίνει ετσι...Άλλα εχουν συμφωνήσει για αυτό έφυγαν απο την πίσω πόρτα της Βουλής ! Πιο πολύ τους ένοιαζε να ψηφιστεί ο νόμος για την μείωση των καναλιών παρά ότι δήποτε άλλο . Έτσι θα γίνουμε  η Β .Κορέα της Ευρώπης !

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν ..
Κόβετε μισθούς , συντάξεις , διαλύεται τους αγρότες , χιλιάδες Έλληνες επιστήμονες μεταναστεύουν σε άλλες χώρες ,κόβετε τα κανάλια ...της διαπλοκής για να τα αντικαταστήσετε με την δικά σας κανάλια διαπλοκής !

Τώρα όμως ο λαός ξέρει , βλέπει , ακούει ! Όσοι σας πίστεψαν είναι εναντίον σας ( εκτός από τους βολεμένους ) .Το φρόνιμο ειναι να πάρετε αυτά που σας χρωστάνε οι καναλάρχες , και όχι να φτιάξετε τα δικά σας κανάλια .Κρατήστε καλέ ..μονο τα κρατικά να λένε ότι θέλετε  , όπως τα θέλετε !Μάλλον με αυτά που βλέπω και ακούω ή εγώ δεν είμαι καλά ή οι κυβερνώντες είναι του ...γιατρού !
Το γεγονός που συγκλόνισε την Ελλάδα την περασμενη εβδομάδα αν και δεν πήρε ...την διασταση που έπρεπε , ήταν τα τρία παλικάρια του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσαν με το ελικόπτερο στην νήσο Κίναρο ( που η Τουρκία την θεωρεί δική της ) .

Τώρα τι έγινε , πως έπεσε το Ελικόπτερο με τους τρείς έμπειρους χειριστές μου θυμίζει ..ΙΜΙΑ ... Ίσως θα μας πούνε ότι έπαθαν έμφραγμα οι χειριστές...μηχανική βλάβη.. ή έκαναν κακό χειρισμό ..Τώρα πια καταλαβαίνουμε όσο και να θέλουν να μας χαζέψουν...

Για κάθε Έλληνα τα παιδιά αυτά είναι δικά μας παιδιά και θα  είναι πάντα στην μνήμη μας ΑΘΑΝΑΤΟΙ ! Μου άρεσε και το θράσος της Τουρκίας που έβγαλε ΝΟΤΑΜ όταν έψαχναν για τα παιδιά που αμφισβητούσαν τα χωρικά μας ύδατα ... Ο Π.Καμμένος έκανε λάθος να αφιερώσει την συμφωνία με το ΝΑΤΟ στα τρία παλικάρια .Δεν έμεινα μόνο παγωτό όταν το άκουσα αλλά πάγωσα ολόκληρη !

Αφιερώσατε στα παλικάρια  οτι παραχωρήσατε το Αιγαίο ; Μάλλον δεν ξέρετε τι σημαίνει Πατρίδα .Άλλα μας λέγατε Κ.Π .Καμμένο !

Γιατί οι τρείς Ήρωες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού ήξεραν !

Και όσο για το Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα πολύ φοβάμαι οτι τα δώσατε όλα ..Εδώ δεν άφησαν οι Τούρκοι το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος με τον Έλληνα  Πρωθυπουργό που ερχόταν απο το ΙΡΑΝ να προσγειωθεί στη Ρόδο ...Πάτε καλά ;  Αλλάξατε  το σχέδιο πτήσης επειδή το είπε η Τουρκία ; Δεν έχω λόγια ! Δεν ξέρω  τι άλλο μας περιμένει...

Κλείνοντας θα πω :  Το βράδυ που έγινε το μακελειό στο Παρίσι γίναμε όλοι Γάλλοι !

Καλά κάναμε σε ένα τετοιο γεγονός . Στο χαμό των τριών παλικαριών οι χρήστες των Social media αντέδρασαν ..χαλαρά . Κάποιοι λίγοι είπαν κάποια πράγματα και άντε να πήραν 50 -60 likes . Ενώ αν ανεβάσεις κανένα τραγουδάκι , στάτους για τον Αγ. Βαλεντίνο θα γίνει χαμός στα likes ! Είναι μπανάλ να βάλεις την Ακρόπολη ή τον Λευκό Πύργο στο προφίλ σου . Αν βάλεις δε την Ελληνική σημαία θα σε πούνε φασίστα !

Στην τελική δεν εγινε κάτι..ενα ελικόπτερο  έπεσε μωρέ...Δεν χάσαμε το ..Wi-Fi ...
Έστι όπως γίναμε πατριώτες θα πούμε ..Καληνύχτα Ελλάδα !

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !

Κοντοχωριανοί μου πάμε να δούμε οι σταρούμπες μας τι έκαναν την περασμενη εβδομάδα ! Άντε ..μήπως χαλαρώσουμε λίγο ..

Ειχε δεν είχε ο Γ.Λιάγκας τα άκουσε από την Ρ.Θρασκιά . Τι ήθελε ο Λιάγκας να σχολιάσει με το πάνελ της εκπομπής του την πιθανή πρόσκληση του Γ.Αρναούτογλου στην Ρ.Θρασκιά ; Δεν έφτανε ότι το σχόλιο είχε πονηρά...υπονοούμενα..άφησε να εννοηθεί ότι με τα την συνέντευξη ...ποιός ξέρει τι μπορεί να συμβεί με τον Γρηγόρη και την Ράνια ...Άστο βρε Λιάγκα...Έχεις μήνυση απο την Κ.Σπυροπούλου, έχεις και από την Φ.Δάρρα μη σου σκάσει και τρίτη μήνυση κάηκες ...Αλλά πρόσεχε όταν πάς για καθαρισμό στα δόντια σου στον άνδρα της Ρ.Θρασκιά που είναι και
οδοντιατρός σου ...μη σου βγάλει ..όλα τα δοντια !

Το Joy στον ΑΝΤ -1 έκανε ορεμιέρα με την Ρ.Θρασκιά την Κυριακή που μας περασε !
Ήρεμη δυναμη η Ράνια που γνωρίζει καλά την τηλεόραση ξέρει που πατάει . Ο καιρός θα δείξει και τα νούμερα τηλεθέασης . Όσο για την Δ.Νομικού μας τελείωσε ..
Λένε ότι το συμβολαιό της ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο ...
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Είχαμε και την Ο.Τρέμη στο δελτίο ειδήσεων του Mega  σε ζωντανή σύνδεση με τον ρεπόρτερ απο  το Σύνταγμα να αποκαλεί τα Τρακτέρ των αγροτών ΤΑΝΚΣ !
Έπρεπε κάποιος να την διορθώσει....Κάτι η τρέσα στα μαλλιά ..κάτι το έχω χάσει το θέμα  δεν ξερω που βρίσκομαι , μήπως στο 1967 ; Μήπως κάτι ξέρει που δεν ξέρουμε ;
Το tip της Εβδομάδας !
Μάγειρες , μαγειρέματα , συνταγές πολλές στην ΤV . Φτιάξτε λοιπόν κάτι που σας έκανε να το θέλετε και φάτε με τους αγαπημένους σας και περάστε όμορφα !
Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την
άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου