Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Το μεγάλο φάουλ των ένστολων που περιέφεραν ένα τρομαγμένο γαιδαράκο στην Αθήνα




Δυστυχώς υπήρξαν κάποιοι που για το θεαθήναι ταλαιπώρησαν και κακοποίησαν ένα τρομαγμένο ζώο για να περάσουν το μήνυμα τους.

Προσωπικά για εμένα οι κύριοι αυτοί θα έπρεπε να κατηγορηθούν για κακοποίηση του άμοιρου γαιδαράκου που κυκλοφορούσε τρομαγμένο στους δρόμους της Αθήνας και μάλιστα ακουμπούσε το κεφάλι του απορημένος πάνω στο πυροσβέστη που τον έσερνε νομίζοντας ο ίδιος ότι θα περάσει κάποιο μήνυμα υπέρ του δικαιολογημένου κατά τα άλλα αγώνα του, αλλά έχασε την ουσία του αγώνα.



Το μόνο μήνυμα που πέρασε όμως επισκιάζοντας τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου του, είναι ότι η κακοποίηση του ζώου στην Ελλάδα είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Ο άμοιρος γάιδαρος μεταφέρθηκε από τα Μέγαρα στο κέντρο της Αθήνας χθες το απόγευμα από ενστόλους που πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για τα μέτρα της κυβέρνησης και
θέλησαν να τον αφήσουν έξω από τη Βουλή για να τραβήξουν και έτσι τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν έφτανε ο τρόμος που προκάλεσαν στο ζώο το κακοποίησαν κρεμώντας με κλίπς το οποίο κάρφωσαν επάνω στο τρίχωμα του μια αφίσα με τα αιτήματα τους τα οποία φυσικά δεν είδε κανένας γιατί αγανάκτησαν όλοι με την εικόνα του καημένου γαϊδάρου.


Έτσι λοιπόν είδαμε όλοι οι Έλληνες ένα άτυχο ζώο μέσα από το πλήθος με αναρίθμητα οχήματα και κόρνες να μεταφέρετε αφού μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερό γιατί ο προορισμός του ήταν να τον παρατήσουν έξω από την βουλή και έτσι μεταφέρθηκε ξανά στο ειδικό όχημα μεταφοράς και οι εμπλεκόμενοι στο «χάπενινγκ» μεταφέρθηκαν στην Τροχαία με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνίας και μόνο . 



Αναρωτιόμαστε μαζί με την πλειοψηφία των Ελλήνων  πολιτών οι ένστολοι που είχαν αυτή την ηλίθια ιδέα θα κατηγορηθούν για την κακομεταχείριση του ζώου που έσερναν στους δρόμους της πόλης – θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο – για λόγους συμβολισμού είναι υπεράνω του νόμου;


φωτό : Μάκης Συνοδινός, Γιάννης Κέμμος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου