Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Έχει και θράσος να κάνει και πλάκα η Τασία: «Πηγαίνετε να λιαστείτε» είπε στην αντιπολίτευση



Αντί να απολογείται η πρώην κακός για την χώρα μας και την Ευρώπη, υπουργός μετανάστευσης για την όλη κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί στην χώρα από τους πρόσφυγες - μετανάστες- λαθρομετανάστες κάνει και πλάκα από τα έδρανα της Βουλής και κατέχοντας την θέση του αντιπροέδρου της βουλής.

Δεν το χωράει ο νους ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες της η κυρία Χριστοδουλοπούλου και αντί να κρατάει χαμηλό προφίλ για την ζημιά που έχει κάνει γιατί δεν είναι άμοιρη ευθυνών και σίγουρα δεν θα γινόταν αυτό που συμβαίνει σήμερα και σε αυτή την έκταση εάν δεν υπήρχαν καταγεγραμμένα το πλήθος δηλώσεων της κυρίας Τασίας τύπου "ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ"

Τι νόμιζε η κυρία Τασία ότι άνοιγε μόνο τα σύνορα της Ελλάδας μας για την αλώσουν οι μετανάστες; Τα σύνορα της Ευρώπης άνοιγε για να αλώσουν όλη την Ευρώπη οι μετανάστες! Και αντί να αναλαμβάνει τις σοβαρές και εγκληματικές ευθύνες της κάνει πλακίτσα!!


Διαβάζουμε στο protothema.gr

Διάλογοι απείρου κάλλους στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στην αντιπρόεδρο της Βουλής και στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου - «Δεν μπορείτε να λιάζεστε ως κυβέρνηση», είπε η κυρία Χριστοφιλοπούλου, με την αντιπρόεδρο της Βουλής να απαντά: «Το επίπεδό σας έχει πέσει στο μηδέν. Αν θέλετε περάστε εκτός αιθούσης»

Το θέμα... της ηλιοθεραπείας ανέπτυξαν οι κυρίες Τασία Χριστοδουλοπούλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου σε καυγά που έστησαν στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ερώτησης που ανέπτυξε η κυρία Χριστοφιλοπούλου στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου για τις δομές Πρόνοιας.


«Δεν μπορείτε να λιάζεστε ως κυβέρνηση. Υπάρχουν και άλλοι που έχουν ανάγκη. Χάνετε χρήματα από το ΕΣΠΑ»,  δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενη προς την αναπληρώτρια υπουργό.

«Πηγαίνετε εσείς να λιαστείτε μήπως και αισθανθείτε καλύτερα» την διέκοψε η κυρία Χριστοδουλοπούλου που θυμήθηκε τις δικές της δηλώσεις για τους μετανάστες που λιάζονται στην πλατεία Ομόνοιας.

Ο σχολιασμός της αντιπροέδρου της Βουλής προκάλεσε την «έκρηξη» της κυρίας Χριστοφιλοπούλου με αποτέλεσμα η πρώτη να επανέλθει λέγοντας: «Το επίπεδό σας έχει πέσει στο μηδέν. Έχει περάσει ένας χρόνος και συνεχίζετε το ίδιο. Αυτό νομίζετε ότι επηρεάζει την κοινωνία αλλά η κοινωνία σας έχει κατατάξει εδώ που βρίσκεστε. Αν θέλετε περάστε εκτός αιθούσης».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου