Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η τέχνη συναντά το αυτοκίνητο στο Ζάππειο



Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου η Mercedes-Benz θα υποδεχθεί το κοινό σε μια μοναδική έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο εορτασμού των 130 χρόνων από την δημιουργία του πρώτου αυτοκινήτου!   

Η Mercedes-Benz Ελλάς παρουσιάζει μια μοναδική έκθεση στο Ζάππειο Μέγαρο, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 19:00. Ονομάζεται "Mercedes-Benz Circle of Art Exhibition" και πραγματοποιείται για να γιορτάσει τα 130 χρόνια, από την κατασκευή του πρώτου αυτοκινήτου. Μοντέλα της εταιρείας που έχουν «γράψει» ιστορία θα είναι εκεί, όπως και αντικείμενα από το Mercedes-Benz Classic Center της Στουτγάρδης. 

Την εικαστική επιμέλεια της έκθεσης είχε η Δάφνη Ζουμπουλάκη, ενώ συνέβαλλαν με αλφαβητική σειρά οι Μαρίνα Βερνίκου, Τάκης Διαμαντόπουλος, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Κάτια Ζυγούλη, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Γιώργος Κελέφης, Μιχάλης Κεφαλογιάννης και Βένια Μπεχράκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τρία θρυλικά μοντέλα της Mercedes-Benz, μια SL 190 Cabrio, ένα 170 Sedan και ένα 220 Sedan. Αυτά θα πλαισιώνονται από εννέα μοντέλα της σύγχρονης γκάμας της εταιρείας, δηλαδή την A-Class, την CLA, την GLA, την C-Class Sedan, την C-Class Coupe, την GLC, την GLE, την GLE Coupe και την ναυαρχίδα S-Class. 






Πηγή : gazzetta.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου