Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ


Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Όσο περισσότερο διαβάζετε και παρατηρείται την πολιτική ,φτάνετε να παραδεχθείτε
ότι κάθε κόμμα είναι χειρότερο από το άλλο .
Αυτό που είναι εκτός κυβέρνησης φαίνεται πως είναι το καλύτερο !
WILL ROGERS . 

Αγαπημένοι μου πάμε να πούμε τα δικά μας αλλιώς ! Όσο αλλιώς μπορούμε γιατί έχουμε φάει τόσο καλομαγειρεμένα ψέματα από τους πολιτικούς , που σκάνε οι αλήθειες στο φώς και είναι...ωμές !
Όσα έκαναν λιγο , λίγο οι ποηγούμενες κυβερνήσεις στο πρόσωπο του Α. Τσίπρα και της αριστερής του κυβέρνησης , βρήκαν οι δανειστές μας τον << Δούρειο ίππο >> για 
να σκλαβώσουν μια και καλή την Ελλάδα μας ! Θα τους αφήσουμε να μας τα πάρουν όλα ; Ο σοφός μας λαός λέει : << Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος >> !
Ας το κρατήσουμε αυτό !
Άρχισαν πάλι τις απειλές οι Ευρωπαίοι ότι θα κλείσουν τα σύνορα , θα μας πετάξουν έξω από την συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ , αν δεν έχουμε  φτιάξει σε τρείς μήνες τα Hot spot .
Τι έχετε να πείτε τώρα Κ.Κ Κυβερνώντες ; Σας πείραξε η Αμυγδαλέζα ; Τους αφήσατε έξω ; Τώρα που θα φτιάξετε πολλές Αμυγδαλέζες τι έχετε να πείτε ;
Α ! Κ.Τ.Χριστοδουλοπούλου δεν λιάζονται , και μετα εξαφανίζονται γέμισε η Ελλάδα βασανισμένες ψυχές , αλλα και τζιχαντιστές ! Δυο συνέλαβαν στην Αλεξανδρούπολη !
Καλώς τα δεχθήκαμε ! Έτσι η κυβέρνηση έβαλε το στρατό γαι να φτιάξει τα Hot spo.t
Οι απεργίες δινουν τα ρέστα τους ! Η απεργία των αγροτών έγινε σοβαρός πονοκέφαλος για την κυβέρνηση που ούτε Ντεπόν δεν τους πιάνει !
Τι να το κάνω που πήγε ο Α. Τσίπρας στο Πέραμα και είπε ότι θα κάνει  αναβαθμίση στην περιοχή , θα δίνει και συσσίτιο  στα σχολεία ...Τι λέτε καλέ ;
Ανάπτυξη θέλει η Ελλάδα Κ.Πρωθυπουργέ και όχι συσσίτια !
Ε νώ ο Μ.Γλέζος ζήτησε συγνώμη από τον Ελληνικό λαό που πίστεψε και ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ ! Ποιός άλλος εχει σειρά ; Μια συγνώμη δεν λίνει το πρόβλημα Κ.Κυβερνώντες ! Μου αρέσει που φωνάζατε για τα εισιτήρια όταν η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου τα είχε 1.40 ! Η κυβέρνηση Α. Σαμαρά τα πήγε 1.20 ! Τώρα η αριστερή κυβέρνηση τα πήγε πάλι 1.40 ! Μπράβο σας ! 
Η Τρόϊκα ,το κουαρτέτο ,οι θεσμοί , όπως θέλετε πέστε το ήρθαν στην Αθήνα για σφάξιμο ! Περαστικά μας !
Μου αρέσει που ..σκάει η μία λίστα μετά την άλλη , ονόματα βγαίνουν ...αλλά κανένας δε πληρώνει..Πλήρωνε μόνο εσύ Νεοέλληνα εργαζόμενε !.....
Αλλά εμείς τι κάνουμε ; Είναι δυνατόν να βλέπουμε το έργο της ζωής μας θεατές ;Δεν έφταναν τα πάρα πάνω είχαμε και την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου σε κείμενα Σ.Ξηρού ! Ανέβηκε...κατέβηκε και με το έτσι θέλω ξανά ανέβηκε ! Κάτι δεν πάει καλά...
Άγρια κόντρα στην Βουλή μεταξύ Α.Λοβέρδου και Ν.Παππά .Τι ποτήρια σπάσανε , τι αποκάλεσε Ν. Παππά υπουργό της Βόρειας Κορέας ...Με λίγα λόγια έγινε της Κορέας ! Από όλα έχει ο μπαξές,  ήρθε και ο ιός ΖΗΚΑ να μας αποτελειώσει ..

Μας ταΐζουν με την ελπίδα της ανάπτυξης και από την άλλη μας τρομοκρατούν με έξοδο από το Ευρώ .Που πολύ φοβάμαι μετά το ξεπούλημα της χώρας μας για ...έξω μας προορίζουν !Κλείνοντας θα πω : Νοιώθουμε πως μας έχουν βάλει σε ένα αεροπλάνο μας έχουν δεμένους γερά στις θέσεις μας , και μας πάνε κατευθείαν μέσα στην καταιγίδα !

Μέσα σε τρομακτικές αναταράξεις  εμείς κάνουμε  προσευχές , και τάματα και περιμένουμε να πέσουμε ή να γίνει ένα θαύμα να  σωθούμε ...Προβλέπω έτσι όπως κινούνται οι κυβερνώντες η πτώση μας θα είναι επώδυνη !

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου οι τηλεαστέρες τρέχουν , βγαίνουν πάμε να τους προλάβουμε!
Τρέχουν οι φήμες που θέλουν την ωραία Ελένη να φεύγει από τον ΑΛΦΑ !
Συναντήσεις , συζητήσεις με ΜEGA και ΕΨΙΛΟΝ !
Έχουν πέσει όλοι πάνω στην Ελένη να την πείσουν να μείνει ..Μέχρι και ο Δ.Βερύκιος πήγε στην εκπομπή της να την πείσει και την αποκάλεσε << Φρεγάτα του ΑΛΦΑ >> .
Άντε βρε Ελενίτσα ολόχρυσο συμβόλαιο θα κλείσεις πάλι !

Παπαράτσι ..έπιασαν σε έξοδο τον Ν.Καρβέλα με την Α.Βίσση, την Χ.Αναγνωστοπούλου και κάποια φίλη τους ! Τι έγινε καλέ ; 
Από την άλλη η Α.Πάνια βγαίνει ..λένε με συνεργάτη της εκπομπής ! 
Άντε πάμε γι άλλα...

Δήλωση του Π.Καλλίδη τάραξαν ..τα νερά της νυχτερινής Αθήνας .Σε φωτογράφηση που έκανε για το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται , φόρεσε το ίδιο κοστούμι με τον Ν.Βέρτη που είχε φορέσει σε φωτογράφηση τα Χριστούγεννα !
Ο .Ν.Βέρτης έγραψε...<< Ήρθες δεύτερος και καταϊδρωμένος >> ! 
Και ο Π.Καλλίδης απάντησε : <<  Δεν παρακολουθώ τι φοράνε οι άντρες ! Όσοι παρακολουθούν ...είναι ψιλογκέι....>> ! Άρχισαν τα όργανα !
Το tìp  της Εβδομάδας !
Πάρτε τον κολλητό σας και πηγαίνετε για καφέ και ...κουτσομπολιό...Έτσι για να γελάσετε και να περάσετε όμορφα !
Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την 
άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου