Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Το BBC... έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής με Μπακογιάννη και Τσακαλώτο



Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι οι φιλοξενούμενοι της εκπομπής του BBC "World Questions" που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Δημήτρης Μητρόπουλος", στις 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης “BBC World Questions: Europe and Greece”, ο Τζόναθαν Ντίμπλεμπι (Jonathan Dimbleby) θα προσκαλέσει μέλη από το ακροατήριο της Αθήνας να θέσουν ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα και το μέλλον της σε ένα πάνελ πολιτικών και στοχαστών, όπου, μεταξύ άλλων, θα βρίσκονται ο υπουργός Οικονομικών και η πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και πρώην Υπουργός Εξωτερικών.

Το BBC World Questions θα αναζητήσει απάντηση στο ερώτημα αν η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει μέλος της Ε.Ε. και αν το ίδιο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει ή θα βρει νέους τρόπους να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις του σήμερα.

Το World Questions είναι μια αγγλόφωνη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί χωρίς διερμηνεία. Όλες οι ερωτήσεις και απαντήσεις θα πραγματοποιούνται στα αγγλικά, αφού η εκδήλωση θα ηχογραφηθεί για να μεταδοθεί ραδιοφωνικά στους ακροατές του BBC World Service σε όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή με δωρεάν είσοδο σε οποιονδήποτε θέλει να πάρει μέρος, αρκεί κανείς να έχει προεγγραφεί ηλεκτρονικά και να παραλάβει εγκαίρως το δελτίο εισόδου του πριν την έναρξη της εκδήλωσης.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου