Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Βίντεο σοκ: Δείτε την τρομακτική καραμπόλα 70 αυτοκινήτων στην Σλοβενία




Η πυκνή ομίχλη που επικρατούσε σε αυτοκινητόδρομο της Σλοβενίας είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα πάνω από 70 αυτοκινήτων με 4 νεκρούς

Η κακή ορατότητα που προκαλεί η ομίχλη είναι (μαζί με τον πάγο) η κύρια αιτία για την δημιουργία συγκρούσεων πολλών αυτοκινήτων σε έναν αυτοκινητόδρομο. Μία από τις μεγαλύτερες καραμπόλες που έχουν καταγραφεί ποτέ, έγινε το Σάββατο στην Σλοβενίακ όπου σε έναν από τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας πάνω από 70 αυτοκίνητα έγιναν μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες και πλαστικά.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε από μία κάμερα σε ένα αυτοκίνητο την εξέλιξη του φαινομένου, που για όποιον δεν την έχει ζήσει είναι πραγματικά τροματική. Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος καταφέρνει να αποφύγει την σύγκρουση, όμως βγαίνει από το αυτοκίνητό του γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Και πράγματι έτσι είναι καθώς κάθε λίγο εμφανίζεται και ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο πέφτει πάνω στα σταματημένα προκαλώντας ένα απίστευτο χάος και τρόμο σε όσους το παρακολουθούν. 

Όταν κάποια στιγμή η κατάταση τέθηκε υπό έλεγχο έφθασαν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία απ' όπου ανέσυραν τουλάχιστον 4 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Μάλιστα υποχρεώθηκαν να κλείσουν για αρκετές ώρες τον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο μέχρι να καταφέρουν να αποσύρουν από το οδόστρωμα όλα τα κατεστραμένα οχήματα.











Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου