Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ζήτω η τεχνολογία! Γ. Τραγάκης: Θα δεχθούμε αποστολή αποτελεσμάτων με e-mail την Κυριακή



Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης μίλησε στους Γιώργο Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλο για την εσωκομματική διαδικασία και την έκδοση αποτελεσμάτων. 

Συνέντευξη Γ. Τραγάκη

Για τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. και τη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων

«Τι θα κάνουμε αυτή την Κυριακή; Επειδή το fax είχε κατά κάποιον τρόπο (ξεπεραστεί) - παρόλο που ήταν πιστή εφαρμογή του καταστατικού μας, διότι θα σας θυμίσω ότι και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εθνικές εκλογές στέλνουν τηλεγράφημα στη Νομαρχία για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα, που φέρει τις υπογραφές των μελών της εφορευτικής επιτροπής - αποφασίσαμε αυτή τη φορά να δεχθούμε και το e-mail. Δηλαδή, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων μαζί με τον πρόεδρο των τοπικών εφορευτικών επιτροπών θα μπορούν να φωτογραφίσουν όπου μπορούν και όσο μπορούν το πρακτικό της ψηφοφορίας και να μας το αποστείλουν με e-mail, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα, που θα έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα. Σημασία έχει όμως η επιβεβαίωση του αποτελέσματος. Σας έχω ακούσει και το έχετε πει πολλές φορές ότι είμαστε στην εποχή του fax. Το έχετε τρολάρει αρκετά, να σας πω όμως κάτι; Για σκεφτείτε τον γέροντα πρόεδρο - τον εθελοντή γέροντα - της εφορευτικής επιτροπής Δροσοτσάνη, ο οποίος δεν έχει τηλέφωνο για να μπορεί να πάρει 4G ή δεν έχει internet… Κάποιος θα έχει εκεί λοιπόν, αλλά αυτός που θα έχει όμως, κρατήστε το αυτό, πρέπει να είναι επιβεβαιωμένος χρήστης. Διότι δεν μπορεί ο καθένας να μας στείλει οποιοδήποτε αποτέλεσμα από οποιοδήποτε τηλέφωνο και να μας πει «ξέρετε, αυτό είναι το αποτέλεσμα».

Γύρω στις 23.00’ θα έχουμε (εικόνα), εκτός αν παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο κι έχουμε τέτοια προσέλευση, δηλαδή κλείσουν οι κάλπες 22.27’, όπως έκλεισαν την προηγούμενη φορά».



Πηγή : tovima.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου