Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Είναι θέμα χρόνου να πέσετε και προσέξτε να μην κτυπήσετε




Γιάννης Αθανασίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζει στο κόσμο του και εχθές έκανε φιέστα με στημένους χειροκροτητές και σημαιοκράτες.

Από την ομιλία του Τσίπρα φάνηκε η ότι δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και η προπαγάνδα δουλεύει και στον ίδιο, η γνωρίζει τα πάντα και απλά είναι αδιάφορος γιατί έτσι θέλει, έτσι γουστάρει μετά τα τόσα ψέματα που έχει αραδιάσει στον ελληνικό λαό. 

Είναι τρομερό να έχει ανοίξει πόλεμο με όλο τον ελληνικό λαό με στόχο να επιβιώσει γιατί η εξουσία είναι γλυκιά και ότι και να κάνεις δεν θέλεις κανένα να στο χαλάσει. 

Μια ομάδα ανθρώπων με αρχηγό τον Τσίπρα έχει καταλάβει την εξουσία διορίζει συνέχεια και ασύστολα συγγενείς και φίλους για να δημιουργήσει κομματικό κράτος και άσε την ζωή των Ελλήνων πολιτών να υποβαθμιστεί μέχρι να τους γονατίσουμε για να μπορούμε να τους ελέγχουμε.

Οι αυτοί οι εμείς είναι η τακτική των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

Είναι θέμα χρόνου να πέσει η κυβέρνηση, να πάρουν τον δρόμο τους όλοι οι κυβερνώντες και μαζί τους όσοι ασύστολα και ρουσφετολογικά τοποθετήθηκαν για να τους πληρώνει ο ελληνικός λαός ώστε να γουστάρει ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργώντας τον κομματικό του στρατό. 

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει το ασφαλιστικό και το αγροτικό και εάν τελικά τα καταφέρουν να ελέγξουν τους βουλευτές που αντιδρούν και περάσουν αυτά τα μέτρα τότε δεν νομίζω να τους αφήσει η ίδια η κοινωνία και οι κοινωνικές ομάδες να συνεχίσουν να κυβερνούν.

Έχουν χάσει την πολιτική τους νομιμοποίηση, ο λαός δεν θέλει ούτε να τους βλέπει, δεν την θέλει αυτή την κυβέρνηση και ο πρώην λαοφιλής Τσίπρας έχει γίνει πλέον το κόκκινο πανί για του Έλληνες.

Και πώς να μην χαθεί η εμπιστοσύνη μετά τα τόσα ψέματα που έχει ξεστομίσει ο Τσίπρας, την ανικανότητα του που είναι σε βάρος της χώρας και της οικονομίας και τις τόσες περιπτώσεις ασυδοσίας και διαπλοκής που έχουν έρθει στην δημοσιότητα.

Ο Τσίπρας θα μου το θυμηθείτε ότι θα παρακαλάει σε λίγες ημέρες να σχηματιστεί μια οικουμενική κυβέρνηση και όχι για το καλό της χώρας αλλά για να σώσει τον εαυτό του και τους συντρόφους του από το κυνηγητό που θα έρθει για τα όσα έχουν κάνει. 

Ένα καθαρό πολιτικό πρόβλημα που είναι ο Τσίπρας και το ασκέρι του λύνεται μόνο με εκλογές και σωστές λογικές μεταρρυθμίσεις από τους επόμενους ώστε να φέρουν κάποια ανάπτυξη και να βάλουν σωστές βάσεις στην πολύπαθη χώρα μας μήπως και έρθει ένα καλύτερο μέλλον.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου