Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τελειώνει ο χρόνος σου κύριε Τσίπρα.




Κώστας Βουκελάτος

Μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη,  η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος μετά την Μεταπολίτευση, θεωρείται δεδομένο ότι τελειώνει.

Είχε μάθει όλους αυτούς τους μήνες να παίζει μόνος του ο κύριος Τσίπρας και να κάνει ότι θέλει αλλά όπως καταλαβαίνει και ο ίδιος, η αντιπολίτευση εξέλεξε επιτέλους αρχηγό και τώρα υπάρχει υπολογίσιμος αντίπαλος για να αναδειχθούν τα όσα εγκληματικά κάνει καθημερινά εναντίον της χώρας και των πολιτών της.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον λαοπλάνο Τσίπρα και ο πανικός της κυβέρνησης φαίνεται από τις αντιδράσεις των στελεχών του στα ΜΜΕ.

Είναι αυτό που λέει ο λαός μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα και όπως δείχνουν τα πράγματα η τρίτη θα είναι και η φαρμακερή γιατί δεν θα κάνει το ίδιο λάθος ο Έλληνας ,ειδικά τώρα που ξέρει ότι υπάρχει σοβαρή λύση και τα πράγματα  έχουν γίνει πάρα πολύ χειρότερα τον τελευταίο χρόνο.

Τώρα ο ελληνικός λαός κατάλαβε ότι δεν είναι απλά τα πράγματα να τιμωρείς έτσι απλά μια προηγούμενη κυβέρνηση. Επειδή δεν σου άρεσαν αυτά που έκανε, γιατί έτσι έπεσες στην παγίδα του λαοπλάνου ψεύτη Τσίπρα  και έκανες τα πράγματα πάρα πολύ χειρότερα και για την χώρα και για εσένα τον ίδιο.

Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως ήταν πριν από ένα χρόνο, είναι πάρα πολύ χειρότερα από ότι τα άφησαν οι προηγούμενοι και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για να γίνουν καλύτερα γιατί απλά αυτοί που έφερες στην κυβέρνηση δεν ξέρουν τι να κάνουν και πώς να το κάνουν δεν ξέρουν να κυβερνάνε.

Ο Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό λέγοντας ψέματα και μόνο ψέματα χωρίς ίχνος ντροπής, λαοπλάνεψε ένα λαό τον έχει ξεφτιλίσει παγκοσμίως και τον οδηγεί στην απόλυτη φτωχοποίηση και καταστροφή.

Η ψήφο θέλει σοβαρότητα, γιατί την τύχη μας δεν πρέπει να την αφήνουμε στους όποιους να΄ναι γιατί αυτή η κυβέρνηση είναι ότι να΄ναι και δεν διαθέτει κανένας τους καμιά σοβαρότητα και όχι επειδή το λέω και το γράφω εγώ αλλά επειδή το λέει η πορεία τους και οι δηλώσεις τους αυτό τον ένα χρόνο.

Περιμένω να δω τις πρώτες δημοσκοπήσεις για να δω πόσο μεγάλη θα είναι η κατρακύλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για να αρχίσει να φαίνεται η φθίνουσα πορεία ώστε να τελειώνει η Ελλάδα από αυτή την άθλια κυβέρνηση και για να επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας διεθνώς γιατί δεν μας αξίζουν τέτοιοι πολιτικοί ειδικά όταν οδηγούν τις τύχες μας, έχουμε μεγάλη ιστορία για να μας ξεφτιλίζει μια ομάδα ανίκανων και επικίνδυνων.

Τα μηνύματα από το εξωτερικό μετά την εκλογή Μητσοτάκη είναι θετικά , ειδικά στην Ευρώπη που μας ενδιαφέρει γιατί βλέπουν πλέον κάποιον σοβαρό ώστε να μπορούν να συνεννοηθούν και να αφήσουν πίσω τους τους ρακένδυτους τεμπέληδες, ανίκανους προηγούμενους που διασύρουν μια χώρα όπως η Ελλάδα.

Να είσαστε βέβαιοι ότι έρχονται καλύτερες ημέρες λίγη υπομονή.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου