Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Αγριο γιουχάισμα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα μπλόκα



Επιθέσεις στο Κιλκίς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρη Παραστατίδη και στο μπλόκο της Νίκαιας στον βουλευτή Λάρισας Νίκο Παπαδόπουλο.

Eκρηκτική είναι η κατάσταση στα αγροτικά μπλόκα με τους αγρότες να έχουν φτάσει στα όριά τους και να εξαπολύουν επιθέσεις σε όποιον βουλευτή της κυβέρνησης επιχειρεί να κατευνάσει την οργή τους για τα νέα μέτρα. Χαρακτηριστικές οι επιθέσεις στο Κιλκίς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρη Παραστατίδη και στο μπλόκο της Νίκαιας στον βουλευτή Λάρισας Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Θοδωρής Παραστατίδης έδωσε το παρών σε σύσκεψη που είχε καλέσει η ΑΔΕΔΥ της περιοχής με βουλευτές και παράγοντες της αυτοδιοίκησης.  Περίπου 50 αγρότες εισέβαλαν στη σύσκεψη, φωνάζοντας «αγρότη πολέμα, δε θα σου μείνει αίμα», ζητώντας από τους βουλευτές να πάρουν θέση για το ασφαλιστικό.

Τα αίματα άναψαν, όταν ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, ανέβηκε στο βήμα και χτυπώντας το χέρι είπε πως οι αγώνες για να έχουν επιτυχία χρειάζεται να είναι σκληροί. "Και το 2007 ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήθελε να μας απεντάξει και κλείσαμε τα σύνορα στους Ευζώνους. Κατορθώσαμε και το πετύχαμε…».
Στα λόγια το δημάρχου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, λέγοντας: «Ηρεμα, ήρεμα…», με τον δήμαρχο να του απαντά: «Γιατί θιχτήκατε κύριε βουλευτά».

«Οι παλικαρισμοί τέτοιες εποχές δε χρειάζονται», τόνισε ο κ. Παραστατίδης, με τους αγρότες να φωνάζουν από κάτω:

«Το μνημόνιο ψήφισες».

Εκείνη τη στιγμή, κατά του υπουργού κινήθηκε ο πρώην δήμαρχος Γαλλικού Θανάσης Ρωσσόπουλος, ο οποίος μετά από διάλογο με τον βουλευτή, γύρισε και του είπε:  

«Όχι μαγκιές σε μένα, όχι μαγκιές…».

Εκείνη τη στιγμή, οι αγρότες εκνευρίστηκαν και άρχισαν να κατευθύνονται με άγριες διαθέσεις προς τον βουλευτή.

«Το μνημόνιο ποιος το ψήφισε; Το μνημόνιο ποιος το υπέγραψε; Σας είδαμε», φώναζαν.

«Δεν είμαστε από αυτούς που κολλάνε. Εμείς στους αγώνες ήμασταν μπροστά», τους έλεγε ο κ. Παραστατίδης.

«Ας υποθέσουμε ότι δεν το ψηφίζω και δεν περνάει. Λοιπόν, πέφτει η κυβέρνηση. Θα αναλάβετε την ευθύνη εσείς; Θα σας το πω ξεκάθαρα, αν δεν ψηφίσω, θα παραιτηθώ», δήλωσε ο βουλευτής.



Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου