Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Μεξικό: Οι αρχές παρακολουθούσαν τον Σον Πεν



O Αμερικανός ηθοποιός Σον Πεν και η Μεξικανή συνάδελφός του Κέιτ ντελ Καστίγιο βρίσκονταν στο στόχαστρο των μεξικανικών αρχών που τους παρακολουθούσαν πριν από τη συνάντησή τους με τον βαρόνο των ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, σύμφωνα με την μεξικανική εφημερίδα El Universal.

Η εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες που συμπεριλαμβάνονταν σε μια έκθεση των υπηρεσιών πληροφοριών του Μεξικού, η οποία περιήλθε στην κατοχή της.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται ένας άνδρας που φοράει καπέλο και μαύρα γυαλιά, ο οποίος μοιάζει να είναι ο Σον Πεν, αλλά και μία γυναίκα, η οποία αναγνωρίζεται ως η Κέιτ ντελ Καστίγιο, ενώ φθάνουν στο αεροδρόμιο της Γκουανταλαχάρα (κεντροανατολικά), στις 2 Οκτωβρίου.

Σε ένα άλλο φωτογραφικό στιγμιότυπο, που μπορεί κανείς να δει στον ιστότοπο της εφημερίδας www.eluniversal.com.mx, διακρίνονται οι δύο ηθοποιοί να χαιρετούν έναν άνδρα προτού επιβιβαστούν σε ένα αυτοκίνητο που επρόκειτο να τους μεταφέρει σε ένα διάδρομο προσγείωσης στην πολιτεία Ναγιαρίτ, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Το ένα από τα δύο αεροσκάφη, με τα οποία κατόπιν μετέβησαν στο κρησφύγετο του Ελ Τσάπο, επίσης έχουν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό.

Προς το παρόν το γραφείο του εισαγγελέα δεν έχει σχολιάσει αυτές τις φωτογραφίες.

Οι μεξικανικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν από τον Σον Πεν και την Κέιτ ντελ Καστίγιο να καταθέσουν σχετικά με τη μυστική τους συνάντηση τον Οκτώβριο με τον φυγόδικο και τη συνέντευξη που τους παραχώρησε και δημοσιεύτηκε το Σάββατο στο περιοδικό Rolling Stone.




Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, real.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου