Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

“Εμφύλιος” στο στρατόπεδο Μητσοτάκη, μετά το “ναι” του Κορκίδη στην αύξηση εργοδοτικών εισφορών





“Εμφύλιος” ξέσπασε στο στρατόπεδο του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την πρωτοβουλία του Βασίλη Κορκίδη να δώσει “ψήφο εμπιστοσύνης” στην κυβέρνηση Τσίπρα, και ως πρόεδρος της ΕΣΕΕ να συμφωνήσει με την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, που μετ’ επιτάσεως επεδίωκε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ είναι από εκείνους που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, και έχει ενεργό ρόλο στην καμπάνια του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην προσπάθεια να φέρει στο στρατόπεδο του άλλοτε κορυφαίου υπουργού των κυβερνήσεων του Αντώνη Σαμαρά, την κρίσιμη εκλογική μάζα των μικρομεσαίων.

Τον Βασίλη Κορκίδη… επέπληξε δημόσια ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μετά τη “χαμηλή πτήση” του 10% στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, διεκδικώντας ρόλο “υπαρχηγού”.

Το πλήγμα που υπέστη το στρατόπεδο Μητσοτάκη μεγάλωσε από το γεγονός ότι, κατά της αύξησης των εργοδοτικών εισφορών τάχθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος υποστηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.



Πηγή : ysterografa.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου