Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ανατριχιαστικό! Ανήλικος βομβιστής αυτοκτονίας με την ευχή του πατέρα του! (φωτο)



Το Ισλαμικό Κράτος «απάντησε» στις κατηγορίες ότι στέλνει παιδιά σε αποστολές αυτοκτονίας δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες με ένα παιδί βομβιστή αυτοκτονίας!

Με μια διαφορά.

Το παιδί, που δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 12 ετών, πήγε και ανατινάχθηκε με την ευχή του πατέρα του!



Στις φωτογραφίες που ανάρτησε το Ισλαμικό Κράτος στο διαδίκτυο βλέπουμε τον πατέρα να ασπάζεται τον ανήλικο γιο του, πριν το παιδί αναλάβει να οδηγήσει το όχημα βόμβα προς τις θέσεις των αντιπάλων της οργάνωσης για να ανατιναχτεί.

Μάλιστα, ενώ ο μικρός βρίσκεται ήδη στη θέση του οδηγού, φιλά για τελευταία φορά το χέρι του πατέρα του.



Η αποστολή ενός ανήλικου σε χτύπημα αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος με την ευχή του πατέρα του έχει προκαλέσει φρίκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί χρήστες απορούν πώς είναι δυνατόν ένας πατέρας να στέλνει το παιδί του στον θάνατο αντί να πάει ο ίδιος. Άλλοι πάλι ρωτάνε το Ισλαμικό Κράτος «δεν είναι αλήθεια μικρό το παιδί για να πάρει το μερίδιό του από τις 70 παρθένες στον παράδεισο;».



Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι κρατά εκατοντάδες μικρά αγόρια που τα εκπαιδεύει ως παιδιά στρατιώτες.

Τα περισσότερα από αυτά τα ανήλικα, συνήθως κάτω των δέκα ετών, είναι από παιδομαζώματα ή σκλαβάκια που οι τζιχαντιστές έσφαξαν τους γονείς τους.

Το Ισλαμικό Κράτος αποκαλεί αυτά τα αγόρια «κουτάβια του χαλιφάτου» και τα εκπαιδεύει σε ειδικά στρατόπεδα.

Η οργάνωση ισχυρίζεται ότι τα προορίζει για την επόμενη γενιά τζιχαντιστών, δίχως να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει εάν τα στέλνει και σε αποστολές αυτοκτονίας.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι πολλά παιδιά φόρεσαν βόμβες για το Ισλαμικό Κράτος και ανατινάχτηκαν, όπως και πολλά διανοητικά καθυστερημένα άτομα.

Στα στρατόπεδα εκπαίδευσης «κουταβιών» υπάρχει και ένας αριθμός ανήλικων που τα έστειλαν οι τζιχαντιστές γονείς τους, με γονική συναίνεση δηλαδή, ώστε να εκπαιδευτούν σύμφωνα με τους κανόνες της Σαρία αλλά και στον πόλεμο.

Το Ισλαμικό Κράτος προφανώς και προσπαθεί εδώ να πείσει ότι το εν λόγω παιδί πήγε και ανατινάχτηκε με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα του. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια και ποιο δράμα κρύβεται πίσω από αυτό το ανατριχιαστικό γεγονός.



Πηγή : tribune.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου