Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ο Κουμουτσάκος εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη



Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στα πρόσωπα στην ΝΔ. Οι επιλογές Μητσοτάκη για Κ.Ο. και κόμμα. Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β' Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος. 

Με αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προτείνονται ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι πέντε αναπληρωτές του και ορίζονται οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος.
AdTech Ad
Ειδικότερα, για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Για αναπληρωτές του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνονται οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Βλάσης (Αρκαδίας), Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) και Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας). 

Επιπλέον, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ορίζονται:
Πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Νίκος Δένδιας, βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός.

Δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός.

Τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η κυρία Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας.
Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ακόμη με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετείται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ορίζεται και σύνδεσμος του Κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.  

Τον Μεϊμαράκη βλέπει αύριο ο Μητσοτάκης, τον Παυλόπουλο στις 20

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη αύριο στις 17:30 θα συναντηθούν στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις 10 Ιανουαρίου οι δυο άντρες έχουν μιλήσει τηλεφωνικά πολλές φορές.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συνάντηση του κ.Μητσοτάκη με τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο ο νέος πρόεδρος της ΝΔ δεν είχε ψηφίσει πριν από ένα χρόνο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, καθώς εν τω μεταξύ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ταξιδέψει στη Μόσχα (όπου αύριο θα συναντηθεί με το Βλαντιμίρ Πούτιν), το Βερολίνο (όπου τη Δευτέρα θα δει την Ανγκελα Μέρκελ) και τη Φρανκφούρτη (όπου την Τρίτη θα συναντηθεί με το διοικητή της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι μαζί με το διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα).



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου