Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Χωμενίδης, Τατσόπουλος, Χειμωνάς «στολίζουν» τον γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς




Η επιχειρηματολογία του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά – Παπαδόπουλου για τους διορισμούς συγγενικών του προσώπων στο δημόσιο, προκάλεσε την μήνιν χρηστών των social media.

Ανάμεσά τους και γνωστοί πνευματικοί άνθρωποι όπως οι συγγραφείς Πέτρος Τατσόπουλος,Χρήστος Χωμενίδης και Θανάσης Χειμωνάς, ο καθηγητής του Παντείου Νικόλαος Σεβαστάκης κ.α.

Χωμενίδης: Είναι του κολλήγα γιος...

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, δηλώνει ειρωνικά ότι θαύμασε «την ειλικρίνεια και τον απερίφραστο τρόπο» με τον οποίον ο κ. Σχινάς δηλώνει ότι «εφόσον οι παππούδες του πολέμησαν για την Αριστερά, πρέπει τώρα -που η Αριστερά κυβερνάει- να το ανταποδώσει στα εγγόνια». Και αφιερώνει στον Ιάσονα Σχινά - Παπαδόπουλο, το τραδούγι «Κολλήγα Γιός» από τα Μικροαστικά των Νεγρεπόντη-Κηλαηδόνη.


Τατσόπουλος: Το όραμα του αντάρτη για το δημόσιο

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, επέλεξε να χρησιμοποιήσει το επιχείρημα του κ. Σχινά για τον αντάρτη παππού του, προκειμένου να επικρίνει την συλλογιστική του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Eίμαι έξι μήνες στο βουνό. Ζέχνω. Ξεπαγιάζω. Πεινάω. Τρώω φύλλα από τα δέντρα. Πίνω νερό από τις γούρνες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Φοβάμαι ότι, την ώρα που κοιμάμαι, θα φάω καμιά σφαίρα. Πρέπει να προλάβω. Να σκοτώσω αυτούς που θέλουν να με σκοτώσουν. Μονάχα ένα όραμα με κρατάει όρθιο. Να διορίσει ο εγγονός μου τη φαμίλια στο δημόσιο», ήταν το ειρωνικό σχόλιο του κ.  Τατσόπουλου για τον κ.  Σχινά-Παπαδόπουλο.


Χειμωνάς: Τυπικός, αλήτης συριζαίος

Ο Θανάσης Χειμωνάς, αναρτώντας την απάντηση του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε καυστικά:

«Βασικά πληρώνουμε με τους φόρους μας τους συγγενείς και τους κολλητούς αυτού του σκατόφλωρου επειδή οι χίτες κυνηγούσαν να ξυρίσουν έναν θείο του που ήταν τραγόπαπας μεν, αριστερός δε. Και φυσικά μας βγάζει και γλώσσα. Τυπικός αλήτης συριζαίος από αυτούς που "γνωρίσαμε" στα σόσιαλ μίντια τα τελευταία χρόνια».


Επιπλέον έκανε και ένα ειρωνικό σχόλιο: «Αν του συριζοράπερ του διόρισαν τρία αδέρφια-ξαδέρφια και μια γκόμενα επειδή οι πρόγονοί του ήταν, λέει, αριστεροί εμένα με την οικογένεια που έχω θα πρέπει να μου διορίσουν μέχρι και τις στριπτιζούδες που έχω κατά καιρούς κεράσει ποτό. Sorry κιόλας».


Σεβαστάκης: Να μην ευτελίζεται ο τίτλος του αριστερού

Ο καθηγητής της Παντείου Νικόλας Σεβαστάκης, σχολίασε το ήθος που πρέπει να διέπει έναν αριστερό: «Επιδεικνύοντας συγχρόνως λεπτομερώς στιγμές ενός αριστερού οικογενειακού ιστορικού- αυτό δηλαδή που εγώ έμαθα από τον πατέρα μου της Μακρονήσου, της Γυάρου και της Λέρου ότι ΔΕΝ πρέπει να επιδεικνύεται ασεβώς, δεν πρέπει να ευτελίζεται, πόσο μάλλον να προσκομίζεται σε κάθε δυσκολία ως τίτλος (ηθικός, πολιτικός ή ''επαγγελματικός'')».



Πηγή : iefimerida.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου