Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Μεϊμαράκης: Αυτή την Νέα Δημοκρατία θέλουμε




«Αυτή τη ΝΔ θέλουμε», αυτό είναι το σύνθημα στην προσωπική του σελίδα του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημειώνοντας τα τέσσερα στοιχεία μέσω των οποίων η ΝΔ, θα εξασφαλίσει κυβερνητική προοπτική.
Τα τέσσερα στοιχεία είναι τα εξής:
  1. Ολότητα - «Θα μεγαλώσει ένα ευρωπαϊκό πολυσυλλεκτικό κόμμα που θα λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες, διασφαλίζοντας την ενότητα αφού θα εκφράζει το όλον της παράταξης», αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης.
  2. Κοινωνική ευαισθησία - «Οι πολιτικές αποφάσεις θα λαμβάνουν υπ’ όψιν τον κοινωνικό παράγοντα που αποτελεί συγχρόνως και παράγοντα ανάπτυξης», σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ.
  3. Διεύρυνση - «Θα κάνουμε πράξη τις κοινωνικές συμμαχίες οι οποίες θα οδηγήσουν σε άνοιγμα στην κοινωνία και σε διεύρυνση της επιρροής της Ν.Δ. στον κοινωνικό ιστό», συνεχίζει ο κ. Μεϊμαράκης.
  4. Ανασυγκρότηση κόμματος - «Με το ειδικό κομματικό βάρος και την τεχνογνωσία που διαθέτω θα επιβάλλω αλλαγές σε δομές, λειτουργίες και σε πρόσωπα στην παράταξη», καταλήγει ο υποψήφιος πρόδρος της Ν.Δ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου