Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Μεϊμαράκης για Τσίπρα: Το παιδί δεν κάνει! Δε μπορεί να είναι ηγέτης




«Ο κ. Τσίπρας έτυχε πολύ καλύτερης μεταχείρισης από τους Ευρωπαίους, από ότι έλαβε ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνηση μας και θα έλεγα και από τους Αμερικανούς. Ποτέ Έλληνας Πρωθυπουργός δεν πήρε 251 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο και ανακηρύχτηκε ηγέτης και προτίμησε να τα κλωτσήσει και να ξαναγίνει ομαδάρχης της ομάδας του στον ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεκαθαρίσει τα εσωτερικά του», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στο πρωινό του Mega.

O κ. Μεϊμαράκης συνέχισε την επίθεση στον Πρωθυπουργό λέγοντας: «Ουδέποτε έγινε σε Έλληνα ή Ευρωπαίο πολιτικό συνέντευξη με τέτοιο ακροατήριο τύπου Κλίντον. Ξέρετε τι είναι να έχεις όλο αυτό το επενδυτικό κοινό από κάτω και τελικά να το χάσεις; Ξέρετε τι ευκαιρία ήταν αυτό για την χώρα και να τους λες ότι αν επενδύσετε στη χώρα θα πρέπει να δώσεις και κάτι κάτω από το τραπέζι; Είναι αυτό ανικανότητα; Είναι απειρία; Είναι ότι ήταν απροετοίμαστος;» και πρόσθεσε: «Το παιδί δεν κάνει. Δύο φορές του δώσαμε επίπεδο εθνικού ηγέτη και ο ίδιος απέδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το ύψος»

«ο κ. Τσίπρας έχει ξεχάσει την Αριστερά και γυρίζει σιγά σιγά στον σοσιαλδημοκρατικό χώρο και για αυτό έχει καλή σχέση με τον Ολάντ», σημείωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε χαμογελώντας: «Τρελαίνομαι από τη χαρά μου να ακούω  Λενιστή, Μαρξιστή να μου λέει ότι ιδιωτικοποίησε τον Αστέρα ή τον ΟΛΠ».

Την ίδια στιγμή ο κ. Μεϊμαράκης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα οικουμενικής κυβέρνησης και δήλωσε βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε  μείωση των συντάξεων.



Πηγή : parapolitika.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου