Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Γραμματεία Οργανωτικού Ν.Δ. Γραμματέας Βασίλης Σπανάκης, Αναπληρωτής Κωνσταντίνος Πηνιώτης



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις επιλογές του έδειξε ότι βαδίζει σε σωστά μονοπάτια για την ενδυνάμωση του κόμματος βάζοντας γερά θεμέλια για την αυριανή διακυβέρνηση της χώρας.

Ο τομέας του Οργανωτικού είναι από τους βασικούς για ένα κόμμα και εδώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε δύο από τα ικανότερα στελέχη.

Γραμματέας Οργανωτικού τοποθετήθηκε ο Βασίλης Σπανάκης ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην περιοχή του Μοσχάτου και είναι αρκετά έμπειρος. Ανήκει από παλιά στη λεγόμενη "μητσοτακική" ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τόσο στη νεολαία όσο και στο κόμμα ενώ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής εξασφάλισε την πρωτιά στο Μοσχάτο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναπληρωτής, Γραμματέας Οργανωτικού, ο Κωνσταντίνος Πηνιώτης, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στους Τομείς Κινητοποίησης, Ετεροδημοτών & Εκλογικής Ετοιμότητας-Διαδικασιών. Ο Κώστας Πηνιώτης είναι πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εξελέγει Δημοτικός Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μοσχάτου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου