Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Η Apple με το iOS 9.3 σας υπόσχεται έναν καλό ύπνο!




Πάσχετε από αϋπνίες και δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε τα βράδια; Αν είστε από εκείνους που κοιτάνε την οθόνη του κινητού πριν παραδοθούν στην αγκαλιά του Μορφέα, τότε η επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της Apple θα έχει για σας μια έκπληξη

Αρκετοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κοιμηθούν τα βράδια, άλλοι καταφεύγουν σε φυτικά προϊόντα για να εξασφαλίσουν μερικές ώρες καλού νυχτερινού ύπνου και κάποιοι, ίσως οι πιο απελπισμένοι, καταφεύγουν στον γιατρό τους για να αναζητήσουν λύση.

Τώρα η Apple, με την επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος για φορητές συσκευές (το iOS 9.3), υπόσχεται τη λύση για να έχετε καλό και ήρεμο ύπνο, ειδικά αν είστε από εκείνους που πριν πέσουν στο κρεβάτι τους ελέγχουν ξανά και ξανά το κινητό τους τηλέφωνο. 

Η νέα λειτουργία Night Shift του iOS 9.3 θα αναλύει την γεωτοποθεσία και την ώρα της συσκευής του χρήστη και αυτόματα θα αλλάζει το χρώμα της οθόνης. Η Apple βασίστηκε σε μελέτες για τον ύπνο που ισχυρίζονται ότι η έκθεση σε έντονο μπλε φως κατά τις νυχτερινές ώρες επηρεάζει τους βιολογικούς ρυθμούς των ανθρώπων και δυσχεραίνει τον ύπνο τους.

Έτσι, μετά το ηλιοβασίλεμα το χρώμα της οθόνης της συσκευής με iOS 9.3 θα αλλάζει και θα γίνεται πιο ζεστό με πιο πορτοκαλί και κόκκινη απόχρωση, μειώνοντας τους τόνους του λευκού και του μπλε χρώματος.

Η επόμενη αναβάθμιση του iOS, εκτός από την εν λόγω προσαρμογή της οθόνης, θα διαθέτει και άλλες νέες λειτουργίες, όπως το κλείδωμα της εφαρμογής των προσωπικών σημειώσεων, για να μην μπορεί να τις δει όποιος παίρνει στα χέρια του το τηλέφωνό σας, καθώς και μια ανανεωμένη εφαρμογή προβολής ειδήσεων.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου