Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Έκκληση του παππού για τον 4χρονο που απήγαγε ο καταζητούμενος πατέρας του



«Βρείτε τον εγγονό μου, κάντε κατι. Το παιδι κινδυνευει» - Το μήνυμα του τραγικού πατέρα και παππού μέσω ΣΚΑΪ προς όποιον μπορεί να δώσει πληροφορίες

Δραματική έκκληση μέσω του ΣΚΑΪ για τον εντοπισμό του εγγονού του απηύθυνε ο παππούς του 4χρονου αγοριού που έχει απαγάγει ο Αλβανός πατέρας του και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του, την Τετάρτη στη Χαλκιδική.

Ο κύριος Μαυρομάτης ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση να επικοινωνήσει με την οικογένεια, η οποία αγωνιά για την τύχη του παιδιού:

«Βρείτε τον εγγονό μου.. κάντε κατι. Το παιδι κινδυνευει», ανέφερε χαρακτηριστικα, τονίζοντας ότι το μόνο που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή την οικογένεια είναι να σωθεί ο Φοίβος και «τίποτα άλλο».

«Χρησιμοποιεί ένα 4χρονο σαν ασπίδα κι ας είναι το ίδιο του το παιδί», είπε με δάκρυα στα μάτια ο παππούς του αγοριού και πατέρας της 41 ετών δολοφονηθείσας.

Τα στοιχεία ταυτότητας του καταζητούμενου ως δράστη, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ την Παρασκευή. Πρόκειται για τον 33χρονο Τζέιμς Λέζι (LESI James), υπηήκοο Αλβανίας και κάτοικο Ορμυλίας  Χαλκιδικής.

Περισσότεροι από 50 αστυνομικοί στον νομό Χαλκιδικής, και με τη συνδρομή συναδέλφων τους από όμορους νομούς, συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 33χρονου.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπήρξε κάποια σημαντική αξιοποιήσιμη πληροφορία από τις κλήσεις των πολιτών.

Εξάλλου, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αλβανικές, για το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να διέφυγε ή να προσπαθήσει να διαφύγει στην Αλβανία.


Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου