Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Άδωνις κάνει γκάλοπ στο Twitter για τον Λαζόπουλο!



Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ κάνει γκάλοπ μέσω Twitter ρωτώντας τους ακολούθους του αν ήταν η σωστή κίνηση το να πάει έξω από την εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου.

O «πόλεμος» μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Λάκη Λαζόπουλου συνεχίζεται. Μετά το επεισόδιο έξω από το θέατρο όπου μεταδιδόταν ζωντανά η εκπομπή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ επιχείρησε να εισέλθει και να πάρει το λόγο για να απαντήσει στην κριτική που δέχτηκε, ο Αδ. Γεωργιάδης αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να κάνει ... δημοσκόπηση μέσω Twitter, ρωτώντας τους ακολούθους του: 


"Πιστεύετε τελικά ότι καλώς έκανα και πήγα στην εκπομπή του Λάκη ή όχι, όπως είπαν πολλοί;" 


"Θα μεταφέρω τα γραφεία της ΝΔ στον Αγ. Παντελεήμονα"

Παράλληλα, σε συνέντευξή του στον Real Fm, τόνισε: «Θέλω να μεταφέρω τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι να πάω τα γραφεία στον Άγιο Παντελεήμονα. Θέλω να είμαστε στο κέντρο του προβλήματος». 


«Θέλω ο Αθηναίος που ζει στον Άγιο Παντελεήμονα και αισθάνεται όλα αυτά τα χρόνια μόνος του, να βλέπει την αξιωματική αντιπολίτευση εκεί. Να είναι τα γραφεία μας εκεί. Όλη η αστυνομική φρουρά της ΝΔ να είναι στον Άγιο Παντελεήμονα για να προστατεύει τους ανθρώπους στην πλατεία Βικτωρίας. Θέλω να ξέρουν οι πιο αδύναμοι και οι πιο αδικημένοι πολίτες αυτής της χώρας ότι η Νέα Δημοκρατία με τον Άδωνι Γεωργιάδη πρόεδρο θα είναι δίπλα τους» εξήγησε ο Α. Γεωργιάδης.


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου