Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Φιάσκο με το «παράλληλο πρόγραμμα»… Αποσύρεται από την Βουλή το πολυνομοσχέδιο



Άλλο ένα ταξίδι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες δεν πήγε …καθόλου καλά αφού οι μη κοστολογημένες διατάξεις που περιέχει, έκαναν έξαλλους τους δανειστές μας και αναγκάζουν τον πρωθυπουργό να αποσύρει όλο το νομοσχέδιο μέχρι νεοτέρας…

Όπως μεταδίδει το newsit.gr , με την άστοχη αυτή κίνηση εκ μέρους της κυβέρνησης τέθηκε σε άμεσο κίνδυνο η υποδόση του ενός δις για την οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα το Euroworking Group!

Το νομοσχέδιο για το παράλληλο πρόγραμμα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από τους εταίρους μας και έτσι θα αποσυρθεί, και η κυβέρνηση θα το επανακαταθέσει μετά τις γιορτές, ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος για να τεθεί υπό την επεξεργασία του κουαρτέτου. Το πρωί, έγινε σύσκεψη για το θέμα αυτό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, με τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό.

Υπενθυμίζεται ότι στην συζήτηση του νομοσχεδίου που είχε κατατεθεί στην Βουλή, δημιουργήθηκαν χθες εντάσεις με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.


Πηγή 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου