Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Λεβέντης: Παρακαλώ τον Τσίπρα να παραιτηθεί για να μην έχει το τέλος του Γιωργάκη και του Σαμαρά



«Ηρθα σε επαφή με επίσημο ξένο διπλωμάτη και επέμεινα ότι είναι λάθος οι μεταρρυθμίσεις που επεβλήθησαν στην ελληνική κυβέρνηση.  Εκείνος επέμεινε ότι πρέπει να βοηθήσω την κυβέρνηση αν ακολουθεί ευρωπαϊκό δρόμο» αποκάλυψε ο Βασίλης Λεβέντης

Να παραιτηθεί κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζοντας ότι «πλέον η κοινωνία δεν τον ακούει. Νομοθετεί στο βρόντο».

«Αγαπώ τον πρωθυπουργό και του ζητώ να μην έχει το τέλος του Γιωργάκη και του Σαμαρα. Τον παρακαλώ να με ακούσει. Να ανέβει στο Προεδρικό Μέγαρο και να παραιτηθεί» είπε ο κ. Λεβέντης ενώ βλέποντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χαμογελούν τους είπε «Γελάτε αλλά όταν το κάνει θα κλάψετε. Είναι πράξη ευθύνης και όχι αδυναμίας. Έχετε γαλουχηθεί σε παλιάς κοπής πνεύμα. Ο πρωθυπουργός όμως είναι σώφρων και δεν θα καθίσει να τον εκβιάζουν κάποιοι που λένε ότι δεν θα ψηφίσουν και θα κάνει αυτό που επιβάλλεται για το καλύτερο της χώρας».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αναφέρθηκε μάλιστα και στην συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον Γερμανό πρέσβη αποκαλύπτοντας ότι τον παρακάλεσε να στηρίξει την κυβέρνηση. 

«Ηρθα σε επαφή με επίσημο ξένο διπλωμάτη και επέμεινα ότι είναι λάθος οι μεταρρυθμίσεις που επεβλήθησαν στην ελληνική κυβέρνηση.  Εκείνος επέμεινε ότι πρέπει να βοηθήσω την κυβέρνηση αν ακολουθεί ευρωπαϊκό δρόμο» είπε χαρακτηριστικά για να επισημάνει ότι «ο Τσίπρας ξέρει ότι δεν πρόκειται να του δώσω ψήφο. Κακώς οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι θα δώσω. Βγήκα και κανείς από τους ψηφοφόρους μου δεν μου είπε να δώσω ψήφο στον Τσίπρα».

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα κάποιος βουλευτής ακούστηκε να του λέει «και οι 10.000 ψηφοφόροι σου το είπαν;» με τον κ. Λεβέντη να του απαντά «ναι. Ελάτε μαζί μου αν θέλετε μόνο να είστε μεταμφιεσμένος για να μην σας γνωρίσουν. Δεν ξέρω αν σας γνωρίζουν κιόλας».


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου