Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Απαλλάχθηκε ο εκατομμυριούχος που υποστήριξε ότι σκόνταψε και βίασε έφηβη



Ο 46χρονος Ehsan Abdulaziz υποστήριξε στο δικαστήριο πως δεν υπήρξε κανένας βιασμός από πρόθεση και ότι επρόκειτο για ατύχημα

Ένας εκατομμυριούχος μεσίτης ακινήτων από το Λονδίνο, απαλλάχθηκε από το δικαστήριο για το βιασμό μιας έφηβης, καθώς ισχυρίστηκε ότι σκόνταψε και εισχώρησε μέσα της κατά λάθος, την ώρα που η κοπέλα κοιμόταν.

Ο 46χρονος Ehsan Abdulaziz υποστήριξε στο δικαστήριο πως δεν υπήρξε κανένας βιασμός από πρόθεση και ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Ο μεσίτης γνώρισε την 18χρονη στο νυχτερινό κλαμπ Cirque Le Soir στο Λονδίνο τον Αύγουστο του 2014. Μετά από αρκετές ώρες διασκέδασης στο κλαμπ, ο ίδιος πρότεινε στις δύο κοπέλες να τις γυρίσει στο σπίτι τους με το αυτοκίνητό του, ωστόσο στη διαδρομή τις προσκάλεσε να ανεβούν στο διαμέρισμά του.

Στο δικαστήριο, η 18χρονη ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε το επόμενο πρωί στο σπίτι του καθώς αισθάνθηκε τον ίδιο να τη φιλά και να ασελγεί πάνω της. Η κοπέλα έφυγε τρομοκρατημένη και πήγε στην αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 46χρονου.

Η εξέταση DNA απέδειξε την ενοχή του μεσίτη, ο οποίος υποστήριξε πως επρόκειτο για ατύχημα, καθώς έπεσε πάνω της κατά λάθος.

Ο εκατομμυριούχος υποστήριξε ότι είχε ήδη κάνει σεξ με την 24χρονη φίλη της κοπέλας και ότι γλίστρησε πάνω της και το πέος του βγήκε από το εσώρουχό του. Είπε ακόμη ότι είχε πάει να την ξυπνήσει για να της προσφέρει ένα T-shirt για να κοιμηθεί, αλλά εκείνη τον τράβηξε πάνω της και έβαλε το χέρι του (το οποίο είχε ίχνη σπέρματος από το σεξ που είχε προηγηθεί) ανάμεσα στα πόδια της.

Το δικαστήριο απάλλαξε τον Abdulaziz από την κατηγορία του βιασμού μετά από μόλις 30 λεπτά απολογίας.


Πηγή : Thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου