Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ


Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Ο Σωκράτης όταν ρωτήθηκε ποια πόλη διοικείται  παράνομα είπε :
<< Η πόλη στην οποία οι άρχοντες τοποθετούνται από οργανωμένα συμφέροντα >> .
ΣΩΚΡΑΤΗΣ .

Χρόνια Πολλά !

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένοι μου !

Κάθε φορά σκέφτομαι πόσο αλλιώς να πούμε τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας ;
Να τα πούμε όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ; << Που ο σοφός λαός τον Ιανουάριο του έδωσε εντολή να σκίσει το μνημόνιο και μετά 8 μήνες εντολή ....να το εφαρμόσει  ...>> 
Πάμε με χαριτωμενιά να πούμε αλήθειες ! 

Έτσι την περασμένη Πέμπτη  είχαμε την σύνοδο κορυφής για το μεταναστευτικό .
Έτσι αποφάσισαν για τον ευρωστρατό που θα φυλάει τα Ευρωπαικά σύνορα , και τα κράτη μέλη θα έχουν πλήρη κυριαρχία των συνόρων  τους . Εσείς το πιστεύεται ...;
Είχαμε την δήλωση του Δ.Ν.Τ ότι έκαναν λάθος με την Ελλάδα ...αλλά δεν έκαναν τίποτα για να μην πάθουν ζημιά άλλες χώρες ...Μπράβο σας !

Δυστηχώς για μας ...είμαστε γονατιστοί  και το παιδάκι που όποιος περνάει του ρίχνει κι ενα χαστούκι ...γιατί είμαστε το πείραμα  !

Για το ...πείραμα ο Κ.Ντομπρόφσκι μίλησε για 4ο  μνημόνιο ! Πάνε καλά ; Προσπαθούμε να βγάλουμε το 3ο μνημόνιο ..Πάρτε το αλλιώς γιατί μυρίζει άσχημα το σχέδιό σας !
Έχουμε και τους λαθρομετανάστες που διέλυσαν το Ταε -κβο -ντο που τους πήγαν αλλού ...Αλλά τους βλέπουμε παντού μες στην Αθήνα .Η κυβέρνηση θα επιδοτήσει το ενοίκιο σε 20.000 λαθρομετανάστες , κι απο την άλλη πετάει στο δρόμο 275 Έλληνες 
παλιννοστούντες απο την πρώην Σοβιετική Ένωση οι οποίοι δεν έχουν κανέναν άλλο πόρο και είναι πάμπτωχοι υπερήλικες με κομμενη την σύνταξη του ΟΓΑ .
Οι συμβάσεις τους για την κάλυψη ενοικίων θα λήξουν στις 31/12/2015 και δεν θα ανανεωθούν . Ειλικρινά δεν έχω λόγια...
Οι πολιτικοί σε κάθε εκλογική διαδικασία λένε τα ίδια ...
Κι εμείς κάθε φορά πιο πολύ ταπεινωμένοι και πιο πολύ ...Βλάκες !
Αυτό που ακούσαμε ήταν ανεπανάληπτο από τον  Π. Κουρουμπλή  στο Μega  και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.....είπε οτι για τις αυξήσεις των δημοσίων υπαλλήλων των κομμάτων  τα 150 εκ.ευρώ είναι απλά ένας ...καφές !!!!
Τι λέτε Κ.Κουρουμπλή ;  Αυτά να τα πείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τους άπορους Έλληνες που είναι στην ουρά για να πάρουν τρόφιμα !

Όσο για την Ρωσία και την Τουρκία ...μία από τα ίδια..Τώρα τι θα γίνει Ο Θεός να βάλει το χέρι του ..γιατί δεν είναι και πολύ καλά τα πράγματα . Μην έρθει και 
καμιά  αδέσποτη  σε μας ..Γιατί σαν να τα βρίσκει η Τουρκία με το Ισραήλ  .... Ενω στην Αθήνα ήρθε ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Μαχμούτ Αμπάς  . Η Ελλάδα δεσμεύτηκε να καταβάλει προσπάθεια για την επανέναρξη απευθείας ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ  .
Αυτό καλό είναι ..αλλά τώρα ....Δεν ξέρω κατά  πόσο είναι  καλό .....
Μαζί με όλα αυτά ξύπνησε λίγο και το << Εξαρχιστάν >> . Τώρα γιατί ξύπνησε και χτύπησε τον Β.Οικονόμου  τον βουλευτή της Ν.Δημοκρατίας ..τους δυο ελεγκτές στο μετρό και  έγιναν κάτι μικρό επεισόδια ...

Όσο για το παράλληλο πρόγραμμα που μας έλεγε ο Α.Τσίπρας προεκλογικά ..Ξεχάστε το..
Οι δανειστές μας ούτε κουβέντα δεν ήθελαν ..Η κυβέρνηση άρον άρον το μάζεψε ! 
Περαστικά μας βρέ.....Αλλά ο Λ.Λαζόπουλος βλέπει μόνο καλά στον ΣΥΡΙΖΑ .
Το τι τρολάρισμα έφαγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν λέγεται..Παράξενο γιατί ο Λάκης είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο .Μήπως τελικά ο κόσμος ..ξύπνησε ;
Η σάτιρα από ότι ξέρω πάει πάντα κατά της κυβέρνησης και όχι κατά της αντιπολίτευσης .Τι ήθελε και Άδωνις να πάει να κάνει ..ντού στον Λάκη γιατί τον έβριζε; Έφαγε πόρτα....Κάποιοι είπαν ότι το έκανε για την ψήφο .
Η μαζική προσέλευση των ψηφοφόρων της Ν.Δημοκρατίας έβγαλαν πρώτο το Β.Μειμαράκη , δεύτερο τον Κ.Μητσοτάκη , τρίτο τον Α.Τζιτζικώστα και τέταρτο τον Α.Γεωργιάδη . Στις 10 Ιανουαρίου θα έχουν τον 2ο γύρο ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο . Άντε τελειώνετε να δούμε τι θα γίνει...Η Κ. Αναγνωστοπούλου θέλει να αλλάξει τα βιβλία της ιστορίας που θα είναι χωρίς εθνικές αναφορές . Δεν πάμε καθόλου καλά ! Δυνατή αντιπολίτευση  θέλουμε ! Έχει ξεπουλήσει τα πάντα η αριστερή κυβέρνηση . 

Ενώ εμείς είμαστε γονατιστοί  15 Νομπελίστες έστειλαν επιστολή στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α και τις καλούν να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό για όσα έχουν προσφέρει οι Έλληνες στον διεθνή πολιτισμό και να πάρουν μέτρα ώστε να εξαλειφθούν οι αιτίες που προκαλούν την ύφεση . Επιτέλους αρχίζουν και πληθαίνουν οι φωνές για το έγκλημα που συντελείται στην χώρα μας ! Εμείς τι κάνουμε.. Κλείνοντας θα πω :

<< Όποιος βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής , είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει ο ίδιος >> Ν. Πλαστήρας .

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !

Κοντοχωριανοί μου στην Ελλάδα που ματώνει οι σταρούμπες συνεχίζουν τις εξόδους , τις δηλώσεις και τις φωτογραφήσεις .

Φωτογράφιση έκανε και ο Κρητίκαρος με τα γαλάζια μάτια . Λίγο τα Μ.Μ.Ε λίγο οι τριγύρω του  και  ...τσούπ  μοντέλο ο Κρητικός . Κρίμα ..αρχίζεις και θαμπώνεσαι από τα φώτα  ! Δεν είναι για σένα το σταριλίκι . Πήγαινε στα μελίσσια σου γιατί σε λίγο καιρό θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα . Και ..μετά θα κλαις  .

Κλαίνε που δεν τα βρήκανε ακόμα ο Γ. Λιάγκας και η Σ. Σταμάτη με την Κ. Σπυροπούλου . Την περασμένη Πέμπτη στο δικαστήριο πήρε αναβολή η υπόθεση για μετά τις γιορτές να δούμε τι θα γίνει..Πολλοί προσπαθούν να πείσουν την Κωνσταντίνα να αποσύρει την μήνυση . Αλλά εκείνη...Μπορεί στο τέλος να αλλάξει γνώμη ποιος ξέρει.. Είδατε τι κάνουν οι μηνύσεις κλείνουν στόματα....

Το Tip της εβδομάδας ! 

 Αυτά τα Χριστούγεννα να τα περάσετε όσο πιο μαγικά μπορείτε  με τους αγαπημένους σας !

Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !

Αυτά και άλλα χαριτωμένα την 

άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου