Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Σάρωσε στις λαϊκές συνοικίες ο Μεϊμαρακης και σε όλη την Ελλάδα, παραμένει πρώτος στις δημοσκοπήσεις




Κώστας Βουκελάτος

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, ο κ. Μεϊμαράκης ήρθε πρώτος στην Α’ Αθηνών, στην Αγία Βαρβάρα, στον Άγιο Δημήτριο, στο Αιγάλεω, στον Βύρωνα, στο Γαλάτσι, στη Δάφνη, στου Ζωγράφου, στην Ηλιούπολη, στο Ίλιον, στην Καισαριανή, στην Καλλιθέα, στη Μεταμόρφωση, στο Μοσχάτο-Ταύρος, στη Νέα Ιωνία, στο Περιστέρι, στην Πετρούπολη, στη Φιλαδέλφεια, στο Χαϊδάρι, στον Πειραιά, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια.

Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε πρώτος αλλά με πολύ μικρή διαφορά από τον Βαγγέλη Μειμαράκη στην Αγία Παρασκευή, στους Αγίους Αναργύρους, στον Άλιμο, στο Μαρούσι, στα Βριλήσσια, στη Γλυφάδα, στο Ελληνικό-Αργυρούπολη, στο Ηράκλειο, στην Κηφισιά, στη Λυκόβρυση-Πεύκη, στη Νέα Σμύρνη, στο Π. Φάληρο, στου Παπάγου-Χολαργό, στη Φιλοθέη-Ψυχικό, στο Χαλάνδρι, στη Βάρη, στη Βούλα, στη Βουλιαγμένη.

Παρά την υποτιθέμενη παντοδυναμία του Τζιτζικώστα στην ΒΌΡΕΙΑ Ελλάδα εκτός από τις περιοχές που ο Τζιτζικώστας βγήκε πρώτος  στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, 47,2% στο Δήμο Παύλου Μελά, 67% στο Δήμο Βόλβης, 31,9% στο Δήμο Θεσσαλονίκης, 41,7% στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου σε όλες τις άλλες περιοχές πρώτος και με διαφορά ήρθε ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

Όπως δείχνουν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις παντού προηγείται ο Βαγγέλης Μειμαράκης και με μεγάλη διαφορά, επειδή έχουμε 10 ημέρες μέχρι τις επαναληπτικές εκλογές όπως λένε ειδικοί αναλυτές τα ποσοστά μπορούν να μειωθούν αλλά ο νικητής έχει φανεί από την πρώτη Κυριακή.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου