Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Πέταξε στα παγωμένα νερά της λίμνης Ιωαννίνων τη φίλη του για να αποβάλλει



Σε μια πρωτοφανή και βάρβαρη ενέργεια προχώρησε χτες το απόγευμα ένας άντρας που μαζί με τρεις φίλους του πέταξαν με την βία στα παγωμένα νερά της λίμννης των Ιωαννίνων και εγκατέλειψαν εκεί την 31χρονη έγκυο σύντροφό του προκειμένου να αποβάλλει.

Οι τρεις από τους τέσσερις  συνελήφθησαν από την αστυνομία και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους μετά από καταγγελία της γυναίκας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, σε κατάσταση σοκ πήρε τηλέφωνο στο 100 και κατήγγειλε ότι, ο σύντροφος της μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων για να αποβάλει.

Η ίδια κολυμπώντας κατάφερε να βγει από τη λίμνη, στο σημείο του Μάτσικα και να ενημερώσει τις αρχές. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και λίγο αργότερα συνέλαβαν τον φίλο της γυναίκας και στη συνέχεια προσήγαν τους άλλους δύο, ενώ καταζητούν ακόμη ένα τέταρτο πρόσωπο.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με τις κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και απόπειρα τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης.
Οι κατηγορούμενοι από την πλευρά τους, υπέβαλαν μήνυση στην νεαρή γυναίκα, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Οι τρείς συλληφθέντες κρατούνται και την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες απο το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού η εγκυμοσύνη της 31χρονης  ότι αποτελούσε μόνιμη αιτία καβγάδων μεταξύ τους.



Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου