Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο Παναγούλης θα ψηφίσει «όχι» στον προϋπολογισμό
Ο Στάθης Παναγούλης θα καταψηφίσει τον Σάββατο τον Προϋπολογισμό του 2016. Εξηγώντας τους λόγους για αυτή την απόφασή του αναφέρεται στα εξοντωτικά μέτρα που περιλαμβάνει για μισθωτούς-συνταξιούχους-αγρότες. Η επίθεση στην κυβέρνηση στην οποία «ο ελληνικός λαός είχε εναποθέσει τις ελπίδες του και με έκπληξη βλέπει, για μια ακόμη φορά, να γκρεμίζονται τα όνειρά του για μια καλύτερη ζωή» δεν λείπει από την ανακοίνωση του κ. Παναγούλη.

Ειδικότερα, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θα καταψηφίσει το Σάββατο στη Βουλή τον προϋπολογισμό του 2016, ο Στάθης Παναγούλης, που διαγράφηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταψήφιση του συμπληρωματικού πακέτου προαπαιτουμένων, αναφέρει:

«Οι αριθμοί του Προϋπολογισμού για το 2016 είναι αμείλικτοι. Ο Προϋπολογισμός του 2016 μεταφράζεται σε νέα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος μισθωτών, συνταξιούχων και αγροτών, σε νέες φορολογικές επιβαρύνσεις σε βάρος του ήδη αγρίως φορολογούμενου ελληνικού λαού και σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση».

«Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ακολουθεί οδηγεί τον ελληνικό λαό στην απόλυτη εξαθλίωση» προσθέτει ο κ. Παναγούλης.

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση επισημαίνει ακόμη ότι «ο ελληνικός λαός είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στη σημερινή κυβέρνηση και με έκπληξη βλέπει, για μια ακόμη φορά, να γκρεμίζονται τα όνειρά του για μια καλύτερη ζωή».

«Δεν μπορώ παρά να ψηφίσω ΟΧΙ σε έναν προϋπολογισμό που δεν έχει κοινωνικό πρόσημο, παρά μόνο νούμερα για να βγει ο λογαριασμός του προγράμματος και που υπηρετεί, για μια ακόμη φορά, τα ξενόφερτα μνημόνια και τους δανειστές», καταλήγει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.Πηγή


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου