Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Κωνσταντοπούλου: «Παραβίασαν σήμερα το γραφείο μου - Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται»



«Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου και να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά» έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλοντας ότι σήμερα άλλαξαν τις κλειδαριές του γραφείου που χρησιμοποιούσε η Επιτροπή Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους

Νέο πόλεμο ξεκίνησε  η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου στον κ. Νίκο Βούτση εξαιτίας της Επιτροπής Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους, με την πρώην πρόεδρο της Βουλής να καταγγέλει ότι σήμερα το πρωί κάποιοι άλλαξαν τις κλειδαριές των γραφείων που χρησιμοποιούσε η εν λόγω επιτροπή. 

Άμεση η απάντηση από το περιβάλλον του νυν προέδρου, ο οποίος παραπέμπει στις σχετικές αποφάσεις, που έβαλαν τέλος στην εν λόγω Επιτροπή. Τονίζουν ότι υπάρχουν τέσσερις αποφάσεις που έχουν δημοσιευτεί στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, οι οποίες προβλέπουν ρητά ότι το γραφείο θα πρέπει να αδειάσει άμεσα. 


Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι τα μέλη της επιτροπής όφειλαν να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ όσοι δεν τα πήραν είχε προβλεφθεί τριμελής επιτροπή για την φύλαξη των όποιων αντικειμένων έμειναν στα αζήτητα. 

«Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και  γραφείων της Επιτροπής Αλήθειας στη Βουλή και αλλαγή κλειδαριών. Οι θρασύδειλοι Βούτσης-Αθανασίου κρύβονται», έγραψε στο twitter η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε: «Ο Φρούραρχος της Βουλής δηλώνει άγνοια, η Ασφάλεια του κτιρίου παραπέμπει στις υπό τους Βούτση-Αθανασίου υπηρεσίες. Νεομνημονιακή αλητεία. Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου κ να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα».


Πηγή : protothema.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου