Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!! Θυμάστε τον αστυνομικό που πήγε να πατήσει με την μερσεντές του ο Κίμων Κουλούρης;



Σε «ομηρία» βρίσκεται εδώ και τρία χρονιά ο αστυνομικός που πατήθηκε κυριολεκτικά από τον τότε υπουργό Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος σε προσπάθεια του να  φύγει από το μπλόκο των ΔΙ.Α.Σ, τον τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του στα πόδια.

Αιτία της συνεχόμενης ταλαιπωρίας του αστυνομικού, αποτελεί η φανερή αδυναμία της ελληνικής Δικαιοσύνης να εκδικάσει την υπόθεση στην οποία κατηγορούμενος είναι ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης.

Ωστόσο τα προβλήματα για τον  ειδικό φρουρό που περιμένει εναγωνίως από το 2012  να εκδικαστεί η υπόθεση του δεν σταματούν στο μοιραίο βράδυ. Σήμερα εν έτη 2015 δέχεται ακόμη ένα «χτύπημα» και αυτό δεν είναι από τα λάστιχα του πανάκριβου οχήματος του κ. Κουλούρη, αλλά από την ίδια του την υπηρεσία.

Σε επικοινωνία του eReportaz με τον Θεόδωρο Μιχαλάκη, πατέρα του 29χρονου αστυνομικού, έγινε γνωστό πως ο νεαρός λόγω της αντιδικίας του με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη, δεν δικαιούται να συμπεριληφθεί στην λίστα των «μόνιμων» , στερώντας του ουσιαστικά μια θέση που δικαιωματικά του ανήκει λόγω πενταετούς πορείας στο χώρο. Ο κ. Μιχαλάκης  εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για την έκβαση που έχει πάρει η εν λόγω υπόθεση τονίζοντας πως είναι αδικία για το παιδί του έπειτα από τόσες προσπάθειες και ταλαιπωρία που έχει υποστεί  να μην μπορεί να διεκδικήσει τα νόμιμα από την δουλειά του.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει οριστεί  νέα ημερομηνία για το δικαστήριο, που πήρε νέα αναβολή λόγω των χθεσινών απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αφήνοντας τόσο τον νεαρό ειδικό φρουρό όσο και την οικογένεια του να ανεβαίνουν τον δικό τους «Γολγοθά» περιμένοντας την απόφαση που θα ρίξει άπλετο φως στα κόκκινα φανάρια  που ο κ. Κουλούρης υποστήριζε πως δεν είδε.

Το περιστατικό
Ήταν Ιανουάριος του 2012 όταν ο τότε υπουργός Κίμωνας Κουλούρης  παραβίασε αλλεπάλληλες φορές τους φωτεινούς σηματοδότες και αρνούμενος στον έλεγχο των αστυνομικών , τραυμάτισε στα πόδια με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό. Σύμφωνα με την αστυνομία όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.Α.Σ βλέποντας μία μαύρη Μερσεντες να παραβιάζει το ένα κόκκινο φανάρι μετά το άλλο έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όπως και έγινε.

Οι αστυνομικοί αν και είδαν τον πρώην υπουργό, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Εκείνος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκτός ελέγχου και άρχισε να υβρίζει και να ειρωνεύεται τους αστυνομικούς λέγοντάς τους οτι είναι αδύνατο να εργάζονται με το ευτελές ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως.

Τότε ένας απο τους αστυνομικούς του ζήτησε τα στοιχεία του «όπως οφείλει ο κάθε πολίτης», όπως του είπε χαρακτηριστικά. Εκείνος έκανε προσπάθεια να φύγει και ο αστυνομικός μπήκε μπροστά απο το αυτοκίνητο και του είπε οτι αν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει από πάνω του. Ο Κίμωνας Κουλούρης σε έξαλλη κατάσταση σύμφωνα με τους αστυνομικούς έβαλε πρώτη παρασέρνοντας τον αστυνομικό που τον τραυμάτισε στα πόδια.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού κάλεσε περιπολικό της Τροχαίας και ο κ. Κουλούρης μεταφέρθηκε στην Τροχαία Κασαριανής.

Τι και αν ο κ. Κουλούρης τότε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FM υποστήριζε πως η ζωή του καταστράφηκε για ένα «κόκκινο» και πως το παιδί του κλαίει συνέχεια, τα γεγονότα φαίνεται πως δεν τον πτόησαν καθόλου μιας και όλα αυτά τα χρόνια δεν ήρθε ποτέ σε επικοινωνία με τον ειδικό φρουρό έστω για μια συγγνώμη.



Πηγή : eglimatikotita.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου