Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Απηύδησαν οι Σουηδοί με τους βιασμούς που διαπράττουν καθημερινά οι μουσουλμάνοι που ζουν στην χώρα τους




Απηύδησαν οι Σουηδοί με τους βιασμούς που διαπράττουν καθημερινά οι μουσουλμάνοι που ζουν στην χώρα τους και ξεκίνησαν εκστρατεία στο twitter για την απέλασή τους, κάπως αργά βέβαια γιατί τα περιστατικά έχουν βαθιές ρίζες στον χρόνο.

Τον περασμένο Μάρτιο, ένα 15χρονο κορίτσι κατηγόρησε 6 έφηβους Μουσουλμάνους ότι τη βίασαν διαδοχικά. Ανάμεσά τους ήταν Τούρκοι, Άραβες και Αφρικανοί.

Η επίθεση έλαβε χώρα σε ένα διαμέρισμα στηνTensta, όπου ένας από τους εφήβους μοίρασε προφυλακτικά, ενώ οι άλλοι πέντε βίασαν διαδοχικά τη 15χρονη.
Παρά την άρνηση τους ότι το περιστατικό συνέβη όταν ξεκίνησε η δίκη, τέσσερα από τα αγόρια ομολόγησαν κατά την διάρκεια ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το κορίτσι, αλλά αρνήθηκαν ότι διέπραξαν κάποιο αδίκημα.
“Σύμφωνα με το δικαστήριο, η αλλαγή αυτή στις καταθέσεις τους και η ομολογία, δείχνει ότι προσπαθούν να κρύψουν κάτι”.

Πέντε από τα αγόρια καταδικάστηκαν σε πάνω από 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας ο καθένας, ενώ θα πληρώσουν και 55.000 κορώνες ($ 8.500) κάθε ένας από αυτούς ως αποζημίωση στο θύμα.

Η ελαφριά τιμωρία εξόργισε μεγάλη μερίδα των Σουηδών.

Οι Σουηδοί χρήστες του Twitter θεωρούν υπεύθυνους τους μετανάστες,για πολλούς βιασμούς γυναικών, δολοφονίες και άλλα εγκλήματα στη χώρα. Σύμφωνα με ορισμένα σουηδικά Μέσα Ενημέρωσης που υποστηρίζουν αυτή την κίνηση, όλα ξεκίνησαν το 1970, όταν το έθνος τους άνοιξε την πόρτα στους μετανάστες και δη τους Μουσουλμάνους.

«Οι μουσουλμάνοι, άνδρες που μετανάστευσαν στη Σουηδία, έφεραν μαζί τους και τον ισλαμικό πολιτισμό των βιασμών. Ο πολιτισμός βιασμού έχει επιπτώσεις και στις Σουηδέζες που είναι «άπιστες» και, ως εκ τούτου, είναι – σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Αλλάχ – στόχοι για βιασμό από μουσουλμάνους άνδρες.

Το 1996 έκθεση του Σουηδικού Εθνικού Συμβουλίου για την Πρόληψη του Εγκλήματος σημείωσε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική είχαν 23 φορές περισσότερες πιθανότητες να διαπράξουν βιασμό από τους Σουηδούς άνδρες».

«Η Σουηδία έχει σήμερα την υψηλότερη συχνότητα βιασμών, και βρίσκεται λίγο πίσω μόνο από το Λεσότο της Αφρικής. Σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, η Σουηδία έχει ποσοστό βιασμών δέκα φορές πάνω, και όλα αυτά έχουν συμβεί τα τελευταία δέκα χρόνια».

«Αυτό, οφείλεται στο γεγονός ότι οι Μουσουλμάνοι μετανάστες φέρνουν στις χώρες όπου πηγαίνουν τις παθογένειές τους....



Πηγή : elkosmos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου