Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

«Η κυβέρνηση έχει υποστεί αποτοξίνωση από την Αριστερά»


 EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ


Λάβρος κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ακολουθεί με τρόπο «πεισματικό» νεοφιλελεύθερες πολιτικές σημειώνοντας πως τα όσα συνέβησαν μετά το δημοψήφισμα πρέπει να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, έκανε λόγο για «πλήρη μετάλλαξη» της κυβέρνησης. «Η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης έχει υποστεί αποτοξίνωση από ό,τι εκπροσωπούσε η Αριστερά (…) Έχει υπογράψει το τρίτο Μνημόνιο, το οποίο ήταν μια μεγάλη τομή για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν δίστασε να αναμετρηθεί με την αριστερή πτέρυγα του κόμματος μόνο και μόνο για να επιβάλλει στη χώρα μια απόλυτα καταστροφική πολιτική, η οποία μπορεί να αποβεί και χαριστική βολή αν δεν αντιδράσουμε», σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι «Έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία, όπου και να πας πλέον, ξεσηκώνει τη γενική κοινωνική κατακραυγή» και συνέχισε λέγοντας «αυτά που έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα πάει για κυβέρνηση τετραετίας, αμέσως μετά τις εκλογές, σήμερα μοιάζουν με ανέκδοτο.

Τέλος, αναφορικά με το δημοψήφισμα έκανε λόγο για «πλήρη περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης». 

«Είναι πρωτοφανές, δεν υπάρχει νομίζω παγκόσμιο προηγούμενο, ένας πρωθυπουργός να προκηρύσσει ο ίδιος δημοψήφισμα, να υποστηρίζει το όχι, να κερδίζει συντριπτικά με 62% και την άλλη μέρα ακριβώς να ακυρώνεται αυτό το όχι του ελληνικού λαού από τον ίδιο τον πρωθυπουργό που προκάλεσε το δημοψήφισμα. Και να ακυρώνεται με έναν τρόπο, θα έλεγα, εντελώς κυνικό και περιφρονητικό για τη λαϊκή βούληση. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί, θα γραφεί στο βιβλίο Γκίνες», είπε.




Πηγή : efsyn.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου