Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Χ. Θεοχάρης: Ανικανότητα και ψέμα άλλη μια φορά στις προσπάθειες της κυβέρνησης


SOOC/Theodore Manolopoulos

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, επικρίνοντάς την έντονα για τη φορολογική της πολιτική.

«Παρά τις τυμπανοκρουσίες για την πιο επιτυχημένη ρύθμιση όλων των εποχών, τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών προς την εφορία αυξήθηκαν εντός του 2015 11,83 δισ. ευρώ» σημειώνει ο κ. Θεοχάρης, κάνοντας λόγο για τις χειρότερες επιδόσεις από κάθε άλλη χρονιά, που αποδεικνύουν ότι δεν δόθηκε λύση στο πρόβλημα της υπερφορολόγησης των πολιτών.
Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού, ανικανότητα και ψέμα συναντώνται για άλλη μια φορά στις προσπάθειες αυτής της κυβέρνησης.

Καταλήγοντας επισημαίνει: «Το ίδιο έργο παρακολουθήσαμε και με τον ΦΠΑ: ο προϋπολογισμός "προβλέπει" αύξηση της φοροδιαφυγής για φέτος, ενώ οι παιάνες της συγκυβέρνησης μιλούσαν για επιτυχίες στην καταπολέμηση της. Όλα αυτά τη στιγμή που προαναγγέλλονται φόροι στις ηλεκτρονικές συναλλαγές προσφέροντας κίνητρο για την αύξηση της χρήσης των μετρητών. Οι παλινωδίες και οι ερασιτεχνισμοί δεν καλύπτονται με τη γνωστή συνταγή της μεταπολίτευσης: ψέμα, ψέμα, ψέμα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου