Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ύβρεις και προκλήσεις Χρυσής Αυγής για το Σύμφωνο Συμβίωσης




Ο Λαγός κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι νομοθετεί για "ανώμαλους", απείλησε ότι η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει το σύμφωνο και υποστήριξε τα συσσίτια αποκλειστικά για Έλληνες. "Η πεινά δεν έχει ιθαγένεια", του απάντησε ο Γ. Αμυράς

Νέο προκλητικό σόου στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση του Συμφώνου Συμβίωσης έδωσε ο υπόδικος χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός κατηγορώντας τον υπουργό Δικαιοσύνη Νίκο Παρασκευόπουλο ότι νομοθετεί για «ανώμαλους».

«Ο υπουργός παριστάνει τον υπουργό και νομοθετεί για τους ανώμαλους» είπε ο Γιάννης Λαγός και εξαπέλυσε καταιγισμό ύβρεων κατά ελλήνων, ομοφυλόφιλων και αλλοδαπών σε μια σαφή προσπάθεια να προκαλέσει αντιδράσεις στην αίθουσα της Ολομέλειας. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής υποστήριξε, μάλιστα, ότι η ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης αποτελεί «μέρα ντροπής» και προέτρεψε τους ομοφυλόφιλους ότι θα πρέπει να κάθονται σπίτι τους και «όχι να βγαίνουν να το διατυμπανίζουν». Απείλησε μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει το σύμφωνο συμβίωσης τους συνέχισε τις χυδαίες αναφορές συνδέοντας τους αλλοδαπούς με την παιδοφιλία και την κτηνοβασία.
Ο Λαγός ήρθε, όμως, και σε έντονη αντιπαράθεση με τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά, με αφορμή τη διάταξη που απαγορεύει στη Χρυσή Αυγή να διοργανώνει συσσίτια που αποκλείουν τους αλλοδαπούς.  «Θα συνεχίσουμε τα συσσίτια μόνο για Έλληνες κι ας μας βάλετε φυλακή» είπε ο Γιάννης Λαγός στην κυβέρνηση. «Η πείνα έχει ιθαγένεια; Η πείνα έχει υπηκοότητα;» του απάντησε όμως από τα έδρανα ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, και διερωτήθηκε ρητορικά: «στον πεινασμένο δεν θα δώσεις ένα καρβέλι ψωμί;»



Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου
Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου