Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μετά το... κράξιμο ευαισθητοποιήθηκε ο Τσίπρας για το «Κολαστήριο» του Κορυδαλλού



Έπειτα από τις καταγγελίες στο Twitter από τους κρατούμενους του νοσοκομείου, την απεργία πείνας στην οποία προχώρησαν και τις 23 ημέρες αποχής από την φαρμακευτική τους αγωγή,  ο πρωθυπουργός ασχολήθηκε με το θέμα

Μετά τις καταγγελίες των κρατουμένων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» των φυλακών Κορυδαλλού, μέσα από τον λογαριασμό που έχουν δημιουργήσει στο Twitter με το χαρακτηριστικό όνομα «Κολαστήριο Κορυδαλλού», ο Αλέξης Τσίπρας... θυμήθηκε να παρέμβει προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκυεόπουλο και τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό,  ώστε να μάθει λεπτομέρειες για τις συνθήκες στις οποίες κρατούνται οι ασθενείς, τονίζοντας πως πρέπει να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες.

Οι κρατούμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας ζητώντας από το κράτος να μεριμνήσει επιτέλους για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες νοσηλεύονται. Μάλιστα οι ίδιοι βρίσκονται ήδη στην 23η ημέρα αποχής από την φαρμακευτική τους αγωγή.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου